Публикувано Ноември 29, 201114 гд Само при мен ли е проблема с мобилната версия на сайта или се обновява(ако е имало такава информация съм пропуснал
Публикувано Ноември 29, 201114 гд За момента мобилната версия е изключена. Скоро ще бъде активна отново.
Публикувано Ноември 29, 201114 гд Мобилната тема вече трябва да работи, ако някой има проблеми с нея, моля да го сподели в тази тема.
Публикувано Ноември 30, 201114 гд Днес всичко работи по мобилната вресия, но от доста време искам да попитам нещо. Влизам си аз от телефона (в мобилната вресия) и от там в даден подфорум. След това като дам "назад" ми стои надписа Loading на тъмен фон и така. Влизам в друг подфорум и след това като върна се появява още едина такъв надпис. Аз ли нещо не правя или ... ?
Публикувано Ноември 30, 201114 гд На този етап ще е така за съжаление, ако излезе решение, ще го оправя.
Публикувано Януари 20, 201214 гд Ако имате нужда от помощ с решаването на проблема мога да помогна. Огледах кода и съм 99% сигурен, че знам как може да се оправи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.