Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

За казармата...абе, момчешки работи :)

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Мисля си че досега не е пускана такава тема и затова днес реших да го направя. Нямам много време за празни писания и така нататък. Просто реших да пусна тема да видя колко от хората харесващи любимата марка служат в БА. Не искам сега да започнат отговори, които нямат нищо общо с темата и да ми казват "видиш ли защо не си плащам осигуровките като всеки друг", а просто хора които работят в МО да пишат. За обмяна на опит или идеи. Ако ви се струва тъпа темата, може и да е за коша.

Поздрави от Варна и ... свободнииии сте !

• Отговори 68
  • Прегледа 8.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Няма по-малоумно нещо от казармата. Много се радвам, че отмениха задължителната служба. Не бих искал никой да загуби две години от живота си, при това едни от най-прекрасните, в метене със саморъчно н

• Ако не бяха жалки част от мненията в тази тема, сигурно щяха да са смешни или поне да дават повод за размисъл и дискусия. Не се изказвайте неподготвени поне или прочетете малко литература и документи

• tonygti, навремето така говореха и в една друга държава, но после всичко се промени за една нощ. Аз съм платил моите заплати с кръв, травми и белези по тялото, други момчета - с живота си. Същите тия

Добавени снимки

Публикувано

Приемаш ли бивши в групата ? :)

Публикувано
  • Автор

Както скоро чух по телевизията контраадмирал Манушев да казва, при свалянето на флага на подводница "Слава".

- Бивши подводничари няма !

Така че, добре дошъл в клуба :) Надявах се на по-голям интерес и колеги, но явно съм грешал. Пък и като гледам колегите на работа, материя като "Apple" им е доста чужда. :)

Публикувано

Седи си на д-то бре, повечето са кой наряд, кой на служба. Колко мислиш от тях, имат достъп до мрежата през деня? Нали се сещаш че ползването на външни комуникации по време на работа е забранено от устава?

Публикувано
  • Автор

Да да знам ги тия работи ;). Ще си изчакам чинно до привечер да видим колко може да се съберем. Айде че днес почивам от наряд малко да разходя семейството на слънчице :)

Публикувано

Сега ако се включат като бивши и всички карали казарма може да се съберем 20-30 човека :D

Публикувано
  • Автор

Аз си мисля, че ако се запише всеки който е карал казарма ще са повече от 20 човека. Но се надявам на колеги, които работят а има и такива които само служат :) Нека всички да кажем Да на коледните бонуси обещани от Аньо :)

Публикувано

Ако форума се превърне в поделение, то ще е СВЪРЗОЧНО, а администраторите писари, iPhone-те ще са iTap :)))

Когато дойде време за среща на форумците тва ще е голямо ГСП :)

Редактирано от rumboni

Публикувано

Офф: няма да е само свързочно. Поне ВР или ВКР+ подривно :tooth:

Публикувано
  • Автор

Така си и мислех, отива към небитието и тази тема. Явно няма запалени колеги или не искат да се издават. То секретност ама чак пък толкова. Айде поне някой старшинка нямаме ли си ?

П.П. Междудругото аз съм в свързочно поделение и има доста добри програмки които са ми интересни. Лошото е че на 4-ката не мога да качвам "излекувани" и стоя само с безплатните им алтернативи като Morse Code Drillar :)

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Митак, от теб зависи, да има повече твой колеги тука.Трябва да рекламираш по-усилено марката, брато:)

Публикувано
  • Автор

Хе, докато съм се мъчил с дебелите си пръсти по телефона съм получил Replay :). Относно рекламата, не мога да ти опиша колко е масивна, но както се изказа един от нашите старшинки: "Стига ми идва на нарядите с тоя таблет и да ми висиш само у фейса" това е нещото което правя най-добре :). Дано някой от ДАНС не ми следи постовете в нет-а че ще си изгърмя 20-те заплати

Публикувано

Ох едно време нямаше айпад, да видиш аз как щях да се разкарвам из поделението, за всеобща завист, говоря за едновремешната задължителна казарма, дето по цял ден бичихме тенис на маса и брояхме дните до уво-то...

Публикувано
  • Автор

Абе да ти кажа и днес не е много цветущо, никак даже. Поне не и там където съм аз де ... Щото за 2 часа в интернет на EDGE няма как да не ти падне батерията, не цялата, но не ти остава много. Двусменна стойка през два часа, 4-ката не може да смогне да се зареди. Лоша работа, но все пак запълва време. Или поне, запълваше през лятото, не смятам че през зимата ще помага. Ще трябва да си стои на топло, че рязката граница в температурата може да не му се отрази много добре. :)

Публикувано

Вземи си зарядно от айпад, ще останеш изненадан...

Публикувано
  • Автор

Абе мен не ми е чаааак такъв проблема, моето зарядно и то вдига бързо процентите, но все пак. Нали е батерия, цикли, зареждане-разреждане, всичко си има начало и край. Моя може да е доста близо :) (на батерията де)

Публикувано

Хаха, аз навремето по нарядите с калашник си играех, вие ревете че цъкате в нета с iPhone 4 :)

Година и половина свързочен батальон в Ямбол...

Публикувано

ох... горкия в ямбол..... и аз бях там ама в под. 24200 :) Оперативно отделение :) цял ден цъкахме Need For Speed с единия майор :)

Публикувано

24200 така наречената БРУ :)

И аз там бре...9 месеца. После свързочния.

Публикувано

Ей, ченгета такива:)И аз,де Кърджали, Вътрешни войски:)

Публикувано

А градчето ми, жалко, че няма вече нищо в него : (

Публикувано
  • Автор

Аз бях новобрански в Айтос, ама вече мисля че няма там поделение :smile: След това ... в триъгълника на смърта

http://bg.wikipedia....%80%D0%B8%D1%8F)

... Елхово 26420. И след кратка, но качественна служба като "централист" ме "командироваха" в едно СЕКРЕТНО поделение. Близо до Ямбол ... с. Търнава. Те там си бях много добре. А сега ... от горски станах морски дето се вика. Не че виждам морето ама ..

0jiM5.jpg

Еййййй там горе на баира .... дето са раите

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Шест месеца в Узунджово и една година в Крумово, помпаджия. Пусках водата на цялото поделение :) 24-та авиобаза, началник :)

Публикувано
  • Автор

Еееее, началник, това звучи гордо. И тогава и сега все съм си войник ! :) Чист пагон, чиста служба.

Публикувано

Добре сте били сите,а какво ще кажете за Казичене и Волуяк в далечната 1989 г. ;),а бре тия циментови силузи във Волуяк на гарата там ли са още ;),доста цимент съм возил от там ;).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.