Публикувано Юни 8, 201510 гд Можеш ръчно да сменяш DNS-a,ама е крива история. Спри функцията на мак-а ти да заспива и няма да имаш този яд Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 16, 201510 гд Появи ми се наскоро следния проблем - АТВ2 излиза само като speaker в airplay опциите на Макове и iOS устройства => само звук, няма видео. Правих 2-3 ресета на АТВ-то, forget WiFi network, ъпдейти през Maintanence, рестарт на рутера и на мак-а... Някой да знае как да го оправя или няма начин без рестор? Последния софтуер се джейлва, нали? Редактирано Ноември 16, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Ноември 16, 201510 гд Не разбрах. До преди няколко дни работеше airplay mirroring от Мак (10.11.1) и iPhone 4 (7.1.2).
Публикувано Ноември 16, 201510 гд Имам предвид у-ва с 9.0 нагоре могат да стриймват само музикаЩо така се осраха,незнам!Да им купуваме новите А-твта
Публикувано Ноември 16, 201510 гд Не е точно така, защото ако си направиш ъпдейт на старото Apple TV, airplay ще ти заработи без проблеми. Никой не е длъжен да се съобразява с това, че ние не си правим ъпдейт заради Jailbreak-a edit: Аз също съм от засегнатите но след няколко дни прекарани с Apple TV 4, двойката вече нИ мЪ кефи чак толкова.
Публикувано Ноември 19, 201510 гд А аз да попитам имам apple tv 1 даЛИ е възможно да плейвам филми от ipada и по точно от movie boxa, защото за двойката е ясно че за сега не става. Редактирано Ноември 19, 201510 гд от arm11
Публикувано Ноември 19, 201510 гд И тук си в заблуждение или по точно не си разбрал. Двойката става, с последния софтуер да си плейваш фими и от айпада и от айфона. Не става за джейл, който не ти е необходим за това което искаш. Това само по втората част от въпроса ти, за първата генерация не съм наясно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд Не цитирай. Не разбрах и за това попитах дали това важи и за единицата понеже имам и двете и ако става за единицата ще е супер мерси се пак. Редактирано Ноември 19, 201510 гд от arm11
Публикувано Ноември 19, 201510 гд За последния фърм май има джейл, но е tethered. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.