Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Общи въпроси относно AppleTV 2Gen

Featured Replies

Публикувано

Някои има ли проблеми с AceFilm не може да ми зареди нищо ,от какво може да е ? :scratch:

• Отговори 335
  • Прегледа 70.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Pe6o, Sorry за закъснялата реакция, но цял ден съм на път Пробвай с моя метод:

• Не е точно така, защото ако си направиш ъпдейт на старото Apple TV, airplay ще ти заработи без проблеми. Никой не е длъжен да се съобразява с това, че ние не си правим ъпдейт заради Jailbreak-a edit

• Привет на всички, вече се сдобих с Apple TV и веднага споделям моите първи опити и впечатления. 1. Apple TV според мен спокойно може да замести кабелната телевизия, ако не живеехме в България :-)

Добавени снимки

Публикувано

В XBMC нямам опция за добавяне на файлове :huh:

Преинстал и пак е така...

post-217-0-32915700-1322654022_thumb.jpg

Публикувано

Хмм пробвай от system add obs да ги добавяш.

Публикувано

Възможно ли е да се downgrade-не до 4.3 от 4.4.3? АТВто на един познат се ъпдейтна само преди да остане време за джейлбрейк и сега се чуди какво да прави ....

Публикувано

Не съм качвал версията, ама днес без проблем си го ресторнах на 4.3 и после джейл.

Трябва да стане.

Публикувано

Засега успях да го докарам до 4.4.2 и тегля 4.4.1 Грешката която ми дава ако опитам директно на 4.3 е 3194

ЕДИТ: От 4.4.2 към 4.4.1 същата грешка ...

Редактирано от w3b

Публикувано

Възможно ли е да се downgrade-не до 4.3 от 4.4.3? АТВто на един познат се ъпдейтна само преди да остане време за джейлбрейк и сега се чуди какво да прави ....

Както каза Pe60666,да направи рестор и след това seasonpass!

При мен стана и от 4.4,сега е 4.3!

Редактирано от pepo1919

Публикувано

Ами аз това и правя - през iTunes с оригиналните фирмове. Само не знам дали съм в DFU или не.

Публикувано

Оправи си хост файла, да е чист

Публикувано

Чисти са и gs.apple.com ми отваря сайта на Apple както си трябва :(

Публикувано

Не го први директно. Остави сеасон паса сам да си изтегли 4.3 и да си го ресторне.

Публикувано

Да нямаш # пред адреса?

Бой до победа :)

Публикувано

Не изобщо нямам нищо в хост файла. Досега опитвах с AppleTV2,1_4.3_8F191m_Restore през iTunes. Сега пуснах - AppleTV2,1_4.3_8F455_Restore през seasonpass и чакам резултат :smile: Ще държа в течение и дано се оправи

ЕДИТ: С 4.3 е вече :smile: Нещо не виждам червената иконка на FireCore така че сще мъчим пак :smile:

ЕДИТ2: Операцията е успешна :) Всичко е готово и работи. Благодаря за съветите :)

Редактирано от w3b

Публикувано

Успявате ли да ровите в TV-то с iFunBox?

Втори ден греда, не го разпознава :(

Публикувано

Никога не съм пробвал през USB, винаги използвам SFTP клиент.

Публикувано

@johnybravo какво ползваш като SFTP клиент, аз съм пробвал само Cyberduck досега.

Публикувано

muCommander

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Ейййййй - това .....Commander-а е велика работа :tooth:

ама .... night, Norton, mu, total - все командери и все ..... разкош.

В момента пряко с файловата система на iPhone & iPad работя с TotalCommander 8.0.

Публикувано

Здравейте,

Имам малко странен проблем, но мисля че той не е породен от аТВ-то а от останалата техника. Все пак реших да попитам, защото може би някой може да даде мнение или проблема да се оправи с настройки. Проблема ми е че звука ми се бави - за някой може би не е проблем, но мен много ме дразни и затова основно ползвам XBMC, за да си настройвам закъснението на звука. аТВто е свързано с телевизора с HDMI кабел, а с ресийвъра по оптичен. Телевизора е Philips 32 PFL 8404 H, а усилвателя Sony STR-DG520. Попринцип усилвателя има HDMI, но се оказа че работи само за да превключва от един на друг вход и праща видеото на 1 изход (звука не се взема по HDMI).

Публикувано

Имаше някакви проблеми при излизането на AppleTV 2 и телевизори Philips, но беше нещо за картината. Мисля се ъпдейтва телевозора да се оправи. Опитай с други кабели, без усилвател и така.

Публикувано

Без усилвателя звука е окей на ТВ. Въпроса е защо усилвателя да бави звука?

Публикувано

Аз съм с телевизор Филипс и усилвател Филипс. През HDMI се свързва Apple TV2 с усилвателя, към телевизора и няма проблеми. Не знам защо е при теб така... Може би нещо свързано с различните версии на HDMI (DHCP) ?

Публикувано

Аз също съм с Philips навсякъде и нямам проблеми през HDMI. В хола всичко минава през усилвател Pioneer, където освен HDMI съм боднал и оптично аудио, но и в двата случая нямам проблеми със звука.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Проблема може да е тук - "Lip-sync adjustment for synchronisation between audio and video output"

Я прегледай настройките на ресийвъра. :smile:

Публикувано

Има наистина някакъв sync на усилвателя, но и включен и изключен е същото за мен ... Като цяло явно ще си гледам на XBMC (значително по-малък delay) и ще си настройвам закъснението. А след време ще бъде нов усилвател с HDMI аудио и така ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.