Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Общи въпроси относно AppleTV 2Gen

Featured Replies

Публикувано

При мен се е получавало разминаване в тайминга,ако си пусна филма от там до където съм го гледал...1-2 пъти!Излизам от менюто,пускам отначало и превъртам и се оправя:)Дали не е от това?Или суб не пасват?!

• Отговори 335
  • Прегледа 70.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Pe6o, Sorry за закъснялата реакция, но цял ден съм на път Пробвай с моя метод:

• Не е точно така, защото ако си направиш ъпдейт на старото Apple TV, airplay ще ти заработи без проблеми. Никой не е длъжен да се съобразява с това, че ние не си правим ъпдейт заради Jailbreak-a edit

• Привет на всички, вече се сдобих с Apple TV и веднага споделям моите първи опити и впечатления. 1. Apple TV според мен спокойно може да замести кабелната телевизия, ако не живеехме в България :-)

Добавени снимки

Публикувано

Някой няма ли да каже нещо по въпроса с спирането HD каналите в live tv на johnnybravo и rtmpGUI

Публикувано

Когато има,тогава!!!

Публикувано

Тази вечер се изненадах приятно всичко бачка HD каналите имам в предвид

Публикувано

На някой да му се намира АТВ2 излишно и го продава?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Няма ли начин да си платя и да кача XBMC на Apple TV3 ? Гледам има aTV Flash за 29.94$, но пак е за аТВ2 :(

Все пак на iPhone ако си харесам някое приложение и нямам джейл си го купувам от AppStore, при Apple TV няма ли такъв алтернативен вариант?

Публикувано

Не е точно така-xbmc-то го няма в App Store-a.

Същото е и с iPhone-а - неща толкова полезни пак ги няма там.

Публикувано

Да, както е Cydia. Ебаси тъпата работа.

Още ще се чака за джейл за 3ката :(

П.П. Кажете програмка за Windows която да конвертира или сменя контейнера от .mkv на .mp4, но да може и звука да е DTS или AC3, един вид да е 5.1 звука ?

Благодаря предварително.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Не е по темата, но няма къде:

imagevwyz.jpg

Публикувано

Това ясно, но моята 3-ка ми наду главата (или по-скоро очите), че иска ъпдейт. На всеки 2-3 минути излиза досадното съобщение. Наскоро нещо спря. Опасявам се някой от къщата да не му е дал ъпдейт :)

Така или иначе си мисля, че по-скоро ще имаме джейл за новия iPhone, отколкото за АТВ3.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Никъде не открих отговор на въпроса ми и затова ще попитам тук.

Как мога да гледам на aTV2 Blu-Ray филм ? Пробвах със XBMC, но насича? Дали има някой плъгин или нещо друго?

Благодаря за отговора!

Публикувано

Направи си FTP на компютъра и го добави в xbmc-a. Ftp протокола поддържам по-бърз пренос, но все пак зависи от мнгого неща. Какъв ти е рутера, каква ти е мрежовата карта на компа и т.н

Публикувано

За FTP ползвай FileZilla.

Лесно за настройване и работи безотказно.Пък и е безплатна.

Sent from my iPhone using Tapatalk v. 1.14

Публикувано

Media Player от aTV Flash също отваря доста формати:

AVI, DVR-MS, FLV, M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV, MP4, MPEG, MPG, MTS, TS, WMV

DVD Files:

DVDMEDIA, IMG, ISO and VIDEO_TS/VOB

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За чий ! ти е да гледаш bluray филм на устройство поддържащо 720п? Както е казал и Джони, Media Player поддържа какви ли не формати (всички популярни поне), защо ще се бъхтиш да стриймваш 30+ гб по WiFi и то след като няма да го гледаш full hd? А аз съм забелязал, че дори с обикновено 1080п .мкв понякога се задъхва и ми буферира честичко.. Не знам как стои въпроса с АТВ3, дали има повечко рам например и след един евентуален джейл дали ще се справя перфектно с по-тежки full hd филми..

Публикувано

Имам и Apple TV3, но чакам джейла за него :) Определено ще е по-добро, защото процесора и РАМ-та са му повече от на Apple TV2.

Със Media Player пак насичат BluRay филмите.

Имам доста заглавия BluRay и просто вчера ми се догледа някой от тях, но го нямах за съжаление на 720p, а нямах време да го дърпам и затова попитах. Иначе не са ми приоритет BluRay-овете.

П.П. Със Media Player когато пусна и .wmv файл също насича, незная на какво се дължи това. Дори файла когато е 1GB.

Публикувано

Зависи от много неща. При мен АТВ2, филм 1ГБ буферира през 30сек и друг 8ГБ нито веднъж. Кодеци, битрейт и т.н.

Публикувано

Откакто си смених рутера никога не съм имал проблеми!За TimeCapsule говоря!

Публикувано

Е и аз съм със същият рутър. :smile:

А .wmv пък въобще не ги харесва, плейва ги с 300 зора и с някакъв зверски лаг. XBMC

Публикувано

Мдам.. и на мен главното ми оплакване от медиа плеър е лошата поддръжка на .wmv... Дано го оправят с някой ъпдейт, но то откакто има ATV flash black е така..

Публикувано

Здравейте.

Имам друг въпрос.

Защо aTV2 няма звук на AC3 /Dolbi Digital/ звук?

DTS-а е перфектен, но AC3 през XBMC и Media Player няма звук.

На Media Player е включено да подържа AC3 от настройките. На ресийвъра отчита, че звука е Dolbi Digital, но не възпроизвежда нищо. Само DTS.

На какво може да се дължи това? Дали трябва да се инсталира нещо допълнително?

Благодаря Ви!

Публикувано

При теб нещо не е както трябва. Ето едно старо видео, което направих преди време при подобни оплаквания:

Публикувано

Да, това клипче го гледах. Но от какво може да се дължи, че да няма при мен?

Също така, при мен менюто е наредено по друг начин.

Да, джейлвам наново ли?

Публикувано

Не, изчакай да видя моите настройки.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.