Публикувано Декември 7, 201114 гд Опитвам се да си купя едно приложение от iTunes , но не ми зачита Security Code. Въвел съм "уж" всичко както трябва но не ще и не ще ;( Картата ми е на UniCredit от нея ли е проблема или .....
Публикувано Декември 7, 201114 гд Възможно е. Направи справка в банката, дали можеш да я ползваш за плащане през интернет. Също така не приема секюрити кода, ако няма достатчно пари за покупката.
Публикувано Декември 7, 201114 гд Може би имаш предвид от App Store. Но както и да е. Моята карта също е от UniCredit, Visa Electron (дебитна е но навсякъде я разпознава като кредитна) и нямам никакви проблеми с закупуването на приложения. Ако кажеш твоята какъв тип е - Visa, VPay, Maestro, MasterCard .. може да получиш повече информация
Публикувано Декември 7, 201114 гд Автор Колеги явно е от картата пробвах сега със студентската си карта (dsk) и се получи !! Vpay е картата !!
Публикувано Декември 7, 201114 гд Vpay е подразделение на Visa, не би трябвало да има проблем, освен ако случайно парите не са свършили в нея... Познавам много хора които нямат проблеми с интернет пазаруването с Vpay, но конкретно настроена към даден AppleID не мога да кажа дали е ОК или не... Може би Аpple не разпознават Vpay подразделението на Visa? Ако някой друг е запознат или е имал същия проблем може да сподели мнение
Публикувано Декември 7, 201114 гд Вероятно срока на валидност на картата е 03-04.12 ? Случвало ми се е на карти с малък срок да не ги приема. Както и Маестро...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.