Публикувано Декември 8, 201114 гд Нека да почетем Джон Ленън.Всеки да сподели любима песен,част от биографията или нещо друго за великия биитълс.Мисля че темата има място тук,защото това все пак е любимата група на Стиив,а и Apple е звукозаписната им компания.
Публикувано Декември 8, 201114 гд Автор Дано си го написал за ъп на темата,че иначе на въпроса на Чочо Владовски отговора ще е НЕ
Публикувано Декември 8, 201114 гд Автор Много съм разочарован,че никой не отдаде почит на великия биитълс.Не налагам на никои какво да слуша,но от 500+ човека форум никои за мен е плашещо.Май все повече се убеждавам,че 451 градуса по фаренхайт скоро няма да е апокалиптична книга.
Публикувано Декември 9, 201114 гд Au contraire! Книгата е уникална, даже по пример от самата книга - мога да я преразкажа. Е, поне голяма част Иначе относно Джон Ленън - ами, лека му пръст, но аз не намирам нищо гениално в един обикновен наркоман, станал известен и привлекателен само защото се е опълчил на статуквото. Благодарение на неговото "положително" влияние, светът беше залят от деца, не бръснещи родителите си за крива слива, вълна от наркомания, сифилис, гъбки и каквото още се сетите - пряк резултат от хипи "културата". Да не говорим за хилядите деца със самотни майки, резултат от "свободната" любов - не е жив чичко Стив, да питате него защо е при осиновители... От този период, предпочитам да слушам Елвис, Отис Рединг, Ела, Еди Кокран и т.н...
Публикувано Декември 9, 201114 гд Автор Е чак разстроиване не,но за мен Ленън е много повече от написаното.То ако говорим за наркомания ... абе дълга тема.И Стиив им е бил голям фен.Може би намекваш,че не е осъзнал,че заради Биитълс е останал сирак.Може и първите ну приемни родители-адвокатите заради тях да са го оставили.Абе добре,че вече не се слушат и няма нито самотни майки,нито сираци
Публикувано Декември 9, 201114 гд Твърде буквално възприемаш думите ми, не улавяш намека: Битълс станаха твърде популярни не заради друго, а заради демонстрацията на отричане на общоприетото и реда. Тогавашните деца ги величаеха, защото подражавайки им, демонстрираха пред родителите си колко са "независими" и "свободни"... Има и положителен момент в цялата работа - прокламирането на мира, но общият резултат не е добър.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.