Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с 3G-то на iPhone 3Gs при Vivacom

Featured Replies

Публикувано

Здравейте. Имам един проблем с вивателска карта съм Но в зона с 3G обхват не го засича кара само на 2g тела е iPhone 3Gs 32gb bb 06.15 iOS 4.1 джейлнат е. Питах един авер дет разбира комуникацийте и ми каза че вивател ползва друг протокол за 3G Тъй Като при тях скороста на 3G -то е малко по голяма от стандартната и там може и да ми идвай проблема.Прибрах и с глобулска карта 3G работи без ядове. Та решиш да попитам тук за идеи, съвети.

Публикувано

А преди да питаш, що не порови и не кликна търсачката?

Само преди дни alxx изнесе лекция на един като теб за същото!

Публикувано

Я го питай тоя приятел, който ги поназнайва комуникациЙте къв "протокол" ползват виваком, колко е "стандартната" скорост на 3G и колко по-висока е при виваком.

Публикувано
  • Автор

Май не ме разбрахте правилно видях темата '' No Service " но при мен не губи покритие/обхват имам си интернет (2g) мога да говоря по тела. Да речем че се намирам в зона с 3G покритие,активирам си 3G и влизам да сърфирам но карам на 2g показва ми ''Е'' горе до часовника. а са стандарта се води 3.5G

Повече инфо '' http://en.wikipedia.org/wiki/3G ''

High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is an enhanced 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed 3.5G, 3G+ or turbo 3G, which allows networks based on Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) to have higher data transfer speeds and capacity

Редактирано от СтефанДимитров

Публикувано

Е,и? Твоят "разбирач" се опитва да обясни че 3гс не поддържа хсдпа, така ли? Ходи той да ти го оправи, а ти научи разликата м/у "обещано" и "налично" покритие на мрежа.

П.П. Отделен въпрос е, че си с телефон, с оср@н бейзбанд...

(null)

Публикувано

Днес разбрах защо телефона ми не лови 3g и то само с карта на vivacom. 3G им работи на 900mhz а телефона не поддържа тази честота.

Iphone 4 / 4S

GSM model: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)

Iphone 3 / 3GS

UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)

Проблема не е само за Iphone но и за други устройства като антените им на 900mhz все още не са сменени във всички градове и някой хора можени все още имат 3G във своя град

Редактирано от mitevstaikov

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.