Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Повреден Home Button на iPod touch 1st gen

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам един стар iPod първа генерация, на който не работи Home бутона (много трудно се натиска). Разглобих го да видя дали мога да го оправя. Видях че има една пластинка с полусферична форма, която прави връзката между контактните площадки на платката. Изглежда тя се е "отвърнала" и заради това трудно хваща. Има ли такива пластинки за смяна, или с нещо подобно, което ще свърши работа?

Публикувано
  • Автор

Тъй като не ме сдържа да го оставя така iPod-чето, реших да споделя опита ми, може да помогне на хора с подобен проблем. Тази пластинка (не знам как се нарича точно), е същата като клавиатурите на много телефони. Тези клавиатури са под бутоните залепени с (обикновено) бяла лепенка. Под нея за всеки бутон има по една такава пластинка. Ползвах донор Нокиа 6300 classic, на който за мое щастие клавиатурата беше точно такава. Взех пластинката и сложих на мястото на старата като я залепих с парче изолирбанд :smile: Но с една пластинка не се получи този специфичен звук от натискането, и самото усещане за натискане разбира се. Сложих две, една върху друга. Затворих iPod-a и всичко беше наред. Бутона е малко по-твърд от както беше навремето (сравнявам го с натискане на 4та генерация), но работи перфектно. Ще видим и колко ще изкара, но не вярвам да е по-малко от колкото преди.

Редактирано от morpheous87

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.