Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 2g проблем със звъненето!

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам Iphone 2g и от скоро се появи този проблем. Не знам защо, но както си работи сим картата изведнъж спира. Не знам как да обясня проблема, но в най- общи линии: Сега мога да звъня, оставям си телефона в джоба, след 2-3 часа от както не съм звънял, тръгвам да звъня и никакъв сигнал на слушалката, когато се набера ми казва, че телефона е изключен. Опхват пише че има, но гсм услугите не мога да ги ползвам. Рестартирам телефона, вадя картата, правя там някакви магии и се оправя. Оставям го пак така, работи, работи и след няколко часа пак така. От какво може да е?

Публикувано

оПхват ( :tooth: ) може и да има, ама ако е спряна телефонията (или настроен чрез някое приложение да се изключва на определен интервал) – нормално.

Ще ти отговоря (аз, или някой друг) на чуденката, ама само при едно условие : Първо ми плати курс за ясновидци, че да разбера от отвъдното манипулиран ли ти е тела (нещо като джейл дали има, ако си чувал за такова), какво и откъде си накачил на него, и прочие....

Публикувано
  • Автор

Отключих си го , джелайлнах си го, за апликации, съм качил само Angry bids, Activator и Shazam. Проблема го има от преди качването на апликациите. Как да проверя, това първото което си написал? С redsnow съм си активирал телефона.

Публикувано

Кое първото, "оПхват" ли..... :evil-smile:

вадя картата, правя там няк акви магии и се оправя. Оставям го пак така, работи, работи и след няколко часа пак така.

Това ми звучи като проблем с кардхолдъра...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.