Публикувано Декември 15, 201114 гд Здравейте, имам Iphone 2g и от скоро се появи този проблем. Не знам защо, но както си работи сим картата изведнъж спира. Не знам как да обясня проблема, но в най- общи линии: Сега мога да звъня, оставям си телефона в джоба, след 2-3 часа от както не съм звънял, тръгвам да звъня и никакъв сигнал на слушалката, когато се набера ми казва, че телефона е изключен. Опхват пише че има, но гсм услугите не мога да ги ползвам. Рестартирам телефона, вадя картата, правя там някакви магии и се оправя. Оставям го пак така, работи, работи и след няколко часа пак така. От какво може да е?
Публикувано Декември 15, 201114 гд оПхват ( ) може и да има, ама ако е спряна телефонията (или настроен чрез някое приложение да се изключва на определен интервал) – нормално. Ще ти отговоря (аз, или някой друг) на чуденката, ама само при едно условие : Първо ми плати курс за ясновидци, че да разбера от отвъдното манипулиран ли ти е тела (нещо като джейл дали има, ако си чувал за такова), какво и откъде си накачил на него, и прочие....
Публикувано Декември 15, 201114 гд Автор Отключих си го , джелайлнах си го, за апликации, съм качил само Angry bids, Activator и Shazam. Проблема го има от преди качването на апликациите. Как да проверя, това първото което си написал? С redsnow съм си активирал телефона.
Публикувано Декември 15, 201114 гд Кое първото, "оПхват" ли..... вадя картата, правя там няк акви магии и се оправя. Оставям го пак така, работи, работи и след няколко часа пак така. Това ми звучи като проблем с кардхолдъра...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате