Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Повече потребители използват Facebook за Android отколкото за iOS

Featured Replies

Публикувано

pic_2_21600.jpg

Броят на хората, които използват приложението на Android за достъп доFacebook за един ден, вече е по-голям от този на потребителите на iOS. Почитателите на платформата на Google, които ежедневно проверяват какво става в социалния портал, са 58,3 милиона, докато тези, които използват приложението за iOS, са 57,4 милиона. Информацията е на агенция AppData и не включва данни, след като Facebook пусна новата версия на приложението си за iOS, което вече поддържа и функцията Timeline. Androidводи и по отношение на процента месечни потребители на приложението, които го отварят всеки ден - 68,2% спрямо 57,9%.

От TechCrunch коментират, че е възможно това да е заради факта, че устройствата с Androidса атрактивни за по-млади потребители, които използват Facebook, докато iPhone като моден и статус символ да не привлича много от феновете на социалната мрежа.

http://techcrunch.com/2011/12/17/facebook-android-iphone/

mobilebulgaria.com

Публикувано

И кви са тия глупости сега? Android бил по-атрактивен за по-младите потребители. :tooth:

Не знам защо, но имам чувството, че Google си плащат, за да се пускат от кухи, по-кухи "новини".

Публикувано

Е дърпа,дърпа...колко да дърпа!? Колко са устройствата използващи Андроид и колко тези iOS!? Не е правилно да се сравнява по този показател,защото едната операционна система се използва от доста производители,а другата е сама за себе си!

Публикувано

:offtopic:

П.П. Колко души от вашия клас имате Iphone и колко устройства с андроид?

Адаш, всъщност колкото и да е странно, в нашия клас само аз имам iPhone, а телефон с андроид няма никой. :tooth:

Публикувано

Е....значи вашият клас е или много беден или много технически поизостанал!:)

Публикувано

Голямо чудо,че потреблението има 4/5% разлика,но за сметка на това Apple предлага само три iPhone-a на пазара,докато Android...

Публикувано

Аре да поспрете със спама? Едно и също във всяка тема!?

Публикувано

Не знам как е при Андроид, но Facebook приложението в iOS е ужасно бъгливо. Не знам кой галфон го е тествал и одобрявал, но гледам да го ползвам колкото може по-малко по тази причина..

Публикувано

На мен пък не ми прави проблеми и не виждам нещо нередно в приложението. Както приложение ползваш ти за фейс ?

Публикувано

Официалното.

Често ми се случва като получа известие (пр. някой е коментирал моя снимка) и като го отворя да ми зареди съвсем различна снимка и други коментари.

Също понякога News Feed-a не се обновява, въпреки повторни опити от моя страна да заредя новата информация.

П.П. Извинявам се за офтопик-а.

Публикувано

Не съм съгласен с това след последния ъпдейт.

Публикувано

gorgior, аз мисля че SpiceBoy "атакува" това изречение

От TechCrunch коментират, че е възможно това да е заради факта, че устройствата с Android са атрактивни за по-млади потребители, които използват Facebook,

което няма как да разберем дали е вярно. Много по-вероятно е причината да е в броя на устройствата, които използват Android в сравнение с iOS.

По другия върпос The Shaman е прав. След последния ъпдейт приложението за Facebook наистина работи по-стабилно и по-бързо. В близкото минало мисля, че всички сме имали проблемите които описва kal1ch.

Публикувано

Забравяте фактора "цена" ;)

Публикувано

+1 И такива като мен, коити все по-рядко влизат в сурат тефтера.

Редактирано от baronbg

Публикувано

То по-скоро цялата тема е за коша, а не постовете вътре. Каквато темата, такива и коментарите по нея......

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.