Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iWipe Cache - Фикс за белите или липсващи икони (iOSDiagnostic,AdSheet,FieldTest)

Featured Replies

Публикувано

Да, аз съм :smile:

Редактирано от Veselin Minchev
Цитиране на предходен пост

• Отговори 55
  • Прегледа 10.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Фикс за белите икони със Springtomize 2

• Solution Затвори всички работещи приложения Отвори SBSettings, натисни "More", скролни надоло и натисни "Poof", увери се, че всички икони са на ON Сега трябва да инсталира последната версия на libh

• Ще те намерим

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте,след като джейл-нах 4S всичко беше нормално,нямах никакви проблеми,но вчера след като си качих разни програмки ми се появиха бели икони,които не се махат и след рестарт.Някой може ли да каже как точно да ги оправя?

И аз имах същия проблем. Инсталирах от Cydia WinterBoard и всичко се оправи. :idea:

Редактирано от ralitex

Публикувано

Аз ли нещо невдявам незнам, но нещо немога да загрея каква е връзката м/у iWipe Cache и Libhide ? Немога да разбера като се инсталира Winterboard дали Libhide не се инсталира барабар с него, защото при опит да изтрия libhide ми изписва че трие заедно с него и Winterboard и Multicleaner (явно и там вървят в пакет). :scratch:

Публикувано

Да, с него се инсталира, както и с MultiCleaner (снимка 1 и 2). Връзката м/у iWipe Cache и Libhide е, че и двете фиксват проблема с белите икони. Затова ги събрах в една тема.

9fe00fd5815be065.jpg

ce1673302f7bbdb1.jpg

Публикувано

Ами аз имам Libhide, но си ми изкачат белите икони. Преди на 4.3.3 имах iWipe Cache, нямам спомен дали от тогава датира проблема с тези белите икони (iOSDiagnostic,AdSheet,FieldTest) + че ми изкачат и иконата на Activator и Springtomize. Не съм много сигурен дали iWipe Cache е фикс за това

Публикувано

ааа лошо, сега да не излезе че заради това трябва да слагам SBsettings, тъкмо ми е по леко от месеци без него.

Публикувано
  • Автор

Абе виж, виж ама пак си ми изкачат, явно няма решение. Според мен де. Просто правя респринг и си връщам след тове двете ми иконки които се разместват и така. Не е голяма болка де.

Публикувано

Цялата свинщина е в този Libhide, явно проблема с изкачането на тези бели икони тряя да жегне и да изпищи още повече народ за да може накрая да вземат да пуснат една по нова версия на Libhide

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Мамк@ им на тия бели иконки и тоя Гейм център. Поради факта че излизаха след всеки инсталл на нещо от Инсталуса, ги пуснах да са в една папка на хоумскрийна. Само и само да не ползвам libhide да ги грия, но явно пак не става. Сега пак правих едни промени по иконите и дока със Springtomize и гадините пак цъфнаха. Няма оправия

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Хмм, каква е разликата между WinterBoard и iWipe Cache. Кое да изтегля и кое е по надежно? :geek02:

Редактирано от Semkajiqta

Публикувано

Ти сериозно ли?! :afraid:

BlankIconFix от репото на insanelyi в Cydia.

За белите икони.

Не съм го пробвал.С четворка съм.

Публикувано

При мен също всеки път като инсталирам нещо от installous някои икони стават бели, но след рестартиране на телефона се оправят.

Публикувано
  • Автор

При мен се оправяд след респринг, сигурно си пробвал ?

Публикувано

Въпрос: Нека всички които имат проблем с изкачащи бели икони след изтриване на приложение да споделят дали на телефона имат инсталиран Cydelete !? Аз дадох Off на това приложение, след което след 7 опита (инсталиране - триене) от iTunes / Инсталлоус няма поява на изкачащи такива икони.

Идеята е дали такива изкачат на джейлнати телефони с Cydelete или и на такива без джейл, просто може да си внушавам че Cydelete е вероятна причина

Публикувано

Нямам Cydelete, а иконите си се появяват.

Не е от това.

Публикувано

На който му се появяват иконките, нека да сподели дали е пращал логовете (без значение на кого)?

Предупреждение - Не изпращайте лог файлове на Епъл!

Публикувано

На който му излизат бели икони, нека сподели ял ли е риба последните 7-8 дни.

Публикувано
  • Автор

При мен още в началото съм му задал да не праща и пак ги има.

Публикувано

Е коя програма да истегля, за да ми фиксне проблема с белите икони?(току що со изключих опцията устройството ми да праща лог файлове до епъл).

Публикувано

От libhide са белите икони. Няма libhide - няма бели икони. Тва е. Аз имам libhide щото ми трябва.

Публикувано

На мен ми излизат бели икони, а нямам libhide. Как да предодвратя това??

Публикувано

Не разбрахте ли, че това си е бъг от джейла. Има различни начини за временно оправяне - като рестарт или iWipeCache, който иска постоянно решение да не прави джейл.

Публикувано

Даже и само респринг(поне на 3GS 5.0)!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.