Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не мога да разбера какъв е проблема.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте имам следният проблем с този Iphone 3gs 4.1 fw 06.15.00 ББ.От както го взех от сервиза(алексервиз) ми направи няколко проблема -1 во репото в cydia на хакуло беше празно,след около 5-6 опита накрая успях да си добавя хакуло-то и да инсталирам инсталъс.Сега друг проблем ме мъчи http://prikachi.com/...91/4180091N.png - както си е със сим карта телефона изведнъж почва да губи сигнал,после no service,излиза съобщение restore needed и горе в ляво се появява това Iphone.Странното е,че като махна картата,рестартирам телефона и после ми изписва,че няма сим карта,след което я слагам и пак си имам сигнал.Процедурата се повтаря многократно.

Къде бъркам?Нищо не съм слагал на телефона освен инсталъс и 2-3 игри,фейсбук и скайп.Сега забелязах също,че репото на ултрасноу е празно също.Възможно ли е то да прави проблеми?

Благодаря.

Редактирано от krisz

Публикувано
  • Автор

Благодаря ти за бързия отговор.В момента чета как се прави рестор,но ще почакам до довечера,ако някой иска да каже нещо по темата,преди да предприема някакви действия.

Публикувано

По какъв повод този телефон е бил при нас, в сервиза?

Публикувано
  • Автор

Беше с ios 5.0.1 и трябваше да се активира.В понеделник мисля,че брат ми ви го даде и срядата го взе.

Публикувано

Опитай с друга SIM карта, може проблема да идва от нея.

Публикувано
  • Автор

Пробвах с М-телска карта и с Глобулска и пак не става ;/

Редактирано от krisz

Публикувано

Телефон само за активиране не е имало. Бихте ли разяснили случая с малко повече подробности..?

Публикувано
  • Автор

Ами значи телефонът първо беше даден в Глобул за проблема с No Service,но тия идиоти нищо не направиха,а качиха версията на телефона от 4.3.3 на 5.0.1.После телефонът беше даден при вас - да даунгрейднете версията му до 4.x.x и да се джейлбрейкне и активира мисля.Ще попитам брат ми какво точно ви е казал и ще ви напиша ЛС,ако има нещо друго.

Публикувано
  • Автор

Днес се прибрах в София и проблемът пак започна.Докато бях извън София това с iPhone горе в левият ъгъл се появяваше на около 2 дни и се оправяше лесно с един рестарт на телефона,а пък сега не става ;/Рестор ще му направя довечера сигурно и ще постна резултата,надявам се успешно да го направя (:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И какво стана с този телефон.Рестора помогнали или е за смяна на чипче?С друга карта?

Публикувано
  • Автор

Оказа се,че проблемът е от Глобул и тяхната мрежа :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.