Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с изпращане на SMS

Featured Replies

Публикувано

Здравейте и Честита Коледа,

По празниците реших да пратя SMS до няколко контакта наведнъж (9-10), но след натискане на бутона SEND

съобщението не се изпрати, а остана в статус OUTGOING! Изчаках достатъчно дълго, след което рестартирах и пробвах наново, но резултата е същият.

След това пробвах с пращане на SMS само до един контакт, при което нямаше проблем.

Може ли някой да каже, защо се получава така, че при повече реципиенти на SMS - телефона не изпраща съобщението а зацикля на OUTGOING (макар да зарежда статус бара)?

Публикувано

Сега пробва ли?

Публикувано
  • Автор

Днес не съм пpобвал. Но ако искаш да кажеш, че мрежата е била натоварена, тогава защо пращаше SMS без проблеми при един получател - и то без забавяне?

Публикувано

Защото при десет смс-а праща на 10 човека. Шанса да набараш натоварване е по-голям.

Публикувано

Иначе няма проблем с изпращането до повече получатели. Аз пратих на 16 по празниците. Другият вариант е смс-а ти да е с повече символи от допустимото за единичен смс и да забива, при двоен до повече получатели (опитвам се да налучквам).

Публикувано
  • Автор

SMS-а не беше по-дълъг от едно изречение. Освен това, като казвам, че изчаках достатъчно дълго преди рестарт - имам предвид около 1 / 1.5 часа! Все си мисля, че колкото и да са били натоварени мрежите (в 10/h сутринта на 25.12.2011)за това време трябваше да мине!

Случвало се е и преди (рядко) и то с един получател, но след рестарт съобщението се пращаще. Затова исках да знам, дали някой друг е имал същия проблем?

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

А някой имал ли е проблем при пращане на контакт визитна картичка на друг номер?Мен ми дава постоянно грешка и опитайте отново.А и как да си включа да ми показва дали отсрешния е получил смс ?

Публикувано

Липсва ти нокията! Или се връщаш на нея, или джейлваш и после инсталираш допълнително каквото ти трябва.

Публикувано

и каво трябва да инсталирам че никаде не откривам такова нещо

Публикувано

Ами на първо време – инсталирай нещо в черепната си кутия с малко четене тук, че като ти казват

джейлваш и после инсталираш
, да се сетиш какво ти трябва....
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам iphone 4S заключен към verizon USA и го ползвам с gevey sim, мога да получавам SMS но не мога да пращам! Някой да има представа от какво е ?

Публикувано
gevey sim

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.