Публикувано Декември 29, 201114 гд Здравейте и честита Коледа .Да ли има вариант да се подкара airplay video mirroring на Ipad 1 .Имам ipad 1 и apple tv2 ,съответно с последни версии на IOS .Ipad e джейлнат с 5.01 .Ако някой го е подкарал да пише може да обменим опит.
Публикувано Януари 1, 201214 гд Добре де... те SIRI портнаха та AirPlay ли не могат баси ?!?! И мен много ми се иска да си свържа iPad-а към аTV-то ... а защо не и да играя в мрежа с iPhone-а на ТВ-то...
Публикувано Януари 1, 201214 гд Причината е в недостига на хардуерна мощ. Преди време бях писал на Marcel Stegmann (това е човекът, който създаде Dreambox LIVE) Въпросът ми към него беше, дали ще може да се направи така, че приложението да работи през AirPlay на AppleTV 2. Ето какво ми отговори: Hello Velin, The current iPad and iPhone don't have enough computing power for this. Maybe the next generation will be able to doing such things. Става въпрос за iPhone 4 и iPad 1, тогава още не се бяха появили iPad 2 и iPhone 4S. edit: Аз също бих се радвал ако все пак се намери някакво решение на проблема
Публикувано Януари 1, 201214 гд Автор Чрез редакция на k48ap.plist файла подкарах звука на приложенията,през AirPlay ,но не и видео.... Добавяте във файла, <key>display-mirroring</key> <true/> И тествате,файла се намира във /system/library/coreservices/springboard.app Ползвах ifile от cydia...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.