Публикувано Декември 29, 201114 гд Айде на фикса http://www.multiupload.com/E5FL1QLHM5 Този фикс е от човека, който играе с pod2g Махате iBooks Рестартирате Чиста инсталация на iBooks , но не стартирате приложението Слагате фикса Рестартирате Четете си на воля Edit: Има го вече и в Cydia repo : http://jnative.free.fr/cydia - xbooks Редактирано Януари 7, 201214 гд от kawabiker
Публикувано Декември 30, 201114 гд едит. Ibooks работи. Единственото дразнещо е дублирането на иконата от фикса
Публикувано Декември 30, 201114 гд При мен няма такова дублиране. Но за сметка на това иконата е квадрат, а не е заоблена. Това е единствената забележка, но не е нищо особено де
Публикувано Декември 30, 201114 гд Хмм единствения начин да изтриеш фикса е като го махнеш от сидия. Още ли ти работи ibooks-a след това?
Публикувано Декември 30, 201114 гд Автор След джейла винаги може да се скрие едната икона без да се трие !
Публикувано Декември 30, 201114 гд Аз си оправих иконката на iBooks. Ето и начина: Изтеглете този архив. Разархивирайте файловете и ги поставете в /Applications/iBooks/ Респринг и сте готови.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Аз ги сменях 1 по 1 и все респринг, но не се получаваше. Накрая като смених всичките и се оправи. Иначе от 2 часа се мъчa.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Ти трябваше да сложиш само Icon-iPhone@2x и щеше да си ОК, но не е фатално де.
Публикувано Декември 30, 201114 гд Да, първо него сложих, после Icon-iPhone и накрая Icon-iPad... но не знам защо не се получи само с първия. При теб от първия път ли се получи или не си пробвал?
Публикувано Декември 30, 201114 гд За жалост при мен на iPad-а не работи и този фикс. Изпълнявам всичко както трябва, но iBooks крашва веднага след стартирането му
Публикувано Декември 30, 201114 гд Да, първо него сложих, после Icon-iPhone и накрая Icon-iPad... но не знам защо не се получи само с първия.При теб от първия път ли се получи или не си пробвал? От раз, но после рестарт, не респринг.
Публикувано Декември 30, 201114 гд И при мен е така. Нито след рестарт нито след респринг. Но това не ме бърка вече ... а и нещо др, сложих обложки на книгите в iTunes, обаче в телефона си стоят със старите. Правя и синк и минк и не става Иконката ми се заобли ... Ама обложките на книгите си стоят. Редактирано Декември 30, 201114 гд от mitkoiphone
Публикувано Декември 30, 201114 гд При мен не се оправи със сменянето на иконите. А направих дори рестарт. едит: оправи се, явно трябвало и респринг.. Редактирано Декември 30, 201114 гд от DreamcatcheR
Публикувано Декември 30, 201114 гд Някой няма ли идея как да си оправя обложките на книгите в приложението ?
Публикувано Декември 31, 201114 гд Няма да стане с пачнат iBooks! Трябва на ново да си оправиш книгите с Calibre...
Публикувано Декември 31, 201114 гд Интересно, при всеки различно. При мен със синх не става. The Shaman, кой метод ползва за Фикс? Този или от xsellize? Редактирано Декември 31, 201114 гд от uomoto
Публикувано Декември 31, 201114 гд Мисълта ми е ,сега може ли да смениш Artwоrk-a. Защото аз имам снимки на някои книги, а като сменя през айтюнса и синкна, не се получава - няма я новата обложка. Трябва на ново да създам книгата с обложка и тогава да го кача в либрарито....
Публикувано Декември 31, 201114 гд След малко ще опитам, но при нов синк, книгата се качва с обложка.
Публикувано Декември 31, 201114 гд Е, да, като е с обложка няма никакви проблеми. Но като се опиташ да я промениш и синкнеш не става. За това става дума.
Публикувано Януари 5, 201214 гд При мен начина от пост. 1 не проработи ... как ли не си играх ! Стана по следния начин: 1. Махнах iBooks -a изобщо (iBooks Fix е 12 МБ - качва си всичко) 2. Качих iBooks Fix for iOS5 от Xsellize 3. Респринг 4. Fix User Dir Permissions от SBsettings 5. Респринг 6. Стартираш iBook ( с заоблени краища ) и се кефиш
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате