Публикувано Юли 7, 201411 гд Автор Давам и пример. Опциите за сваляне са в пъти повече. Един и същи клип в ProTube ми дава 720p 3D, в друга програма от AppStore не.
Публикувано Юли 7, 201411 гд Автор Нямам проблеми. Шотовете са от днес. Изтрий и сложи пак. Ама махни и plst файла от var/mobile/Library/Preferences.
Публикувано Юли 8, 201411 гд Аз го ползвам, проблем ли е? Проблематичност няма, защо се почувства нападнат? 3D не знам кой гледа на телефона, но щом казваш... За всеки влак...
Публикувано Август 17, 201411 гд При мен не работи като дам да сваля видео и ми излиза прозорец на който пише Error unable to retrieve valid video streams Редактирано Август 17, 201411 гд от Marian_Marinov
Публикувано Август 20, 201411 гд Някой може ли да зареди 4К видео на iPad с ProTube и съответно да може да се тегли?
Публикувано Ноември 21, 201411 гд Вече и в AppStore;) ProTube for YouTube by Jonas Gessner https://appsto.re/bg/GkqG3.i
Публикувано Ноември 21, 201411 гд Offline playlist-тите само за audio ли са? edit: Не то пише, че са за видео. Add videos to local playlists and watch them without the need for an internet connection! Редактирано Ноември 21, 201411 гд от Nick Snow
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.