Публикувано Декември 2, 200916 гд Един мой приятел си купи iPhone 2G но не го уцели (като качество) Жака за слушалките му беше счупен (вътре имаше част от слушалка, най-вероятно счупена при използване). Махна я, но не цялата а пък и наръби сами жак и сега не става за нищо. Пита за смяна и му казаха 50-60 лв. Спомних си че бях мяркал за HTC преходник от тяхната букса към 3.5 мм (Снимка) и се питам дали има нещо такова и за iPhone ако може да не си сменява жака а да мине с такъв кабел. Има ли, и ако да от каде може да се поръча. Мерси :razz:
Публикувано Декември 6, 200916 гд niyon, как ще го ползва това като не работи жака? Dan7e, според мен дори малко са ти казали за поправката, при положение че модула с жак е 40лв.. [strikethrough:1jpmclf3]Колкото до такъв кабел за който питаш (iPod Connector to 3.5mm female) аз не съм срещал, нито намирам в интернет.[/strikethrough:1jpmclf3]. Всъщност намерих за скромните US$ 59.40, така че по-добре приятеля ти да си оправи телефона. http://www.chargeconverter.com/shop/connector.htm
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.