Публикувано Декември 2, 200916 гд RemoteX 7 Category: Utilities Latest version: 2.0.0 Price: $0.99 Size: 1.9 MB Released: Edit: RemoteX Server for Windows - благодарение на Icco Редактирано Февруари 16, 201016 гд от alxx
Публикувано Декември 10, 200916 гд Защо да не може? Попълва си IP-то и порта и би трябвало да стане. Друг е въпроса, че е набутване да ползваш дистанционно през мобилния оператор
Публикувано Декември 10, 200916 гд Само през WiFi ли работи, или може и чрез 3G? Ти се вземи в ръце, и си оправи профила по правилата. Иначе "политаш".
Публикувано Декември 11, 200916 гд Програмката работи през каквато и да е интернет връзка но, не можеш да си добавяш или редактираш съществуващите вече профили, както и липсва поддръжка на мишка и клавиатура! За мен лидер в раздел дистанционни управления си остава Intelliremote!
Публикувано Януари 8, 201016 гд Някой ще ми каже ли как да си го свържа към компа тва чудо? -- Пон Яну 11, 2010 10:35 am -- Супер!стана и то автоматично.мноо е яка програмката,особенно опцията RUN&QUIT е супер.А може ли някой да ми хелпне да я свържа с лаптопа си?
Публикувано Март 2, 201016 гд RemoteX 12 Category: Utilities Feb 25, 2010 Version: 2.5.0 2.0 MB Seller: Beomjin Kim What's new in Version 2.5.0 ● Added Players. iTunes AIMP2 Windows Media Center(Vista/7) VLC Media player Media Player Classic - Home Cinema ● Fixed players. XBMC - add more functions and fix bugs. ● Added PC Controls Reboot/Hibernate Touchpad ● Improvements Adding password protection. Adding user interaction about server connecting status. Supporting for server domain name. Supporting for setting Priority and usability in players and functions of each player. ● Major Bugs Fixing control keys for XBMC. Fixing Packet loss in 3G network. Fixing control method for Gom player with ZCodec. Fixing control method for Pot player with CoreAVC.
Публикувано Март 2, 201016 гд Трябва му новата версия на Remote X Server for Windows примерно от тук http://www.remotex.me/
Публикувано Март 3, 201016 гд Някой знае ли дали има начин, иконите в програмата да се преместят както ти е удобно. Примерно iTunes да не е на втора страница, а на първа?
Публикувано Март 3, 201016 гд Влизаш в Options (става като цъкнеш на малките зъбни колелца които са най-горе) след това натискаш иконата с гаечния ключ която е в дясно (над бутоните за управление) скролваш надоло и предполагам ще се ориентираш по-натам.
Публикувано Април 1, 201016 гд Автор RemoteX All in 1 Version 2.6.1 Minor bugs:1. Fixed the omission of some functions like VLC - information, WMC - Guide.
Публикувано Април 8, 201016 гд С RemoteX не можеш да си добавяш а и не знам програма която да управлява BsPlayer.
Публикувано Юли 17, 201015 гд Нещо немога да я подкарам задавам права.....рестартирам...някъде бъркам стартирам я и веднага ме изхвърля сложил съм версия 2.7.2 а телефона ми е с 3.1.2. Търся за да разбера защо ме изхвърля още от начало. Някаква по-добра насока. Сложил съм я с install0us. Оправих се! Проблема е бил в машината ми. Редактирано Август 5, 201015 гд от kris_d
Публикувано Декември 31, 201015 гд Автор RemoteX All in 1 Version 2.7.4 http://itunes.apple.com/linkmaker/ * Specifies that the application does not need to continue running in the background - This application needs to communicate with server continuously, So background mode is not proper.
Публикувано Декември 31, 201015 гд Здравейте, защо не мога да управлявам VLC Media Player или са нужни настройки на самия Player.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Провери в сървъра на компютъра си (програмата има икона в трея -> Config -> Players) дали е зададен коректно пътя до exe файла на плеъра. Ако си го инсталирал в различна директория от тази по подразбиране, може оттам да идва проблемът.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Дали няма подобна програма за Мас и по конкретно да управлява Movist ?
Публикувано Януари 1, 201115 гд Nistel, Rowmote Pro мисля ще ти свърши перфектна работа за целта. Пробвай 3.3, кракната от most_uniQue п.п. Няма ли да изпадне от някъде RemoteX 2.7.4 кракната за ARM6. Редактирано Януари 1, 201115 гд от Sisq0
Публикувано Януари 1, 201115 гд В apptrackr съм качил arm6 версия на програмата NBT е кракера. Сори, че не мога да дам линк но съм на работа и правя всичко от телефона. Пробвайте и кажете дали работи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.