Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Някакво решение за "no audio" при изходящи обаждания?

Featured Replies

Публикувано

Мина доста време и никой от Apple не се произнася за този вече доста широко разпространен проблем.

Особено вчера, докато беше на зарядно, при 5 от 5 набирания нямах звук в слушалката докато не превключа на "speaker" и после обратно на слушалка. Изключително дразнещ проблем, който е 100% софтуерен и имащ нещо общо с дифолтния dialer, тъй като през Viber при набиране от "place regular phone call" никога не го прави.

Има ли други освен мен и Грийвъс ( какво стана със смяната му?), които срещат този проблем и евентуално открили ли са някакво решение?

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Смяната ми е налице, телефона е при мен утре. Тестван е и работи без никакви проблеми, за което благодаря на Катев. Той си знае кой. ;)

Публикувано
  • Автор

Не че искам да бъда лош пророк, но при 70% от оплакалите се в дискусиите проблемът се е появил след 10-15 дена. Да се надяваме твоят случай да е от останалите проценти, където смяната решава и проблема.

Аз намерих уж някакво решение, четейки дискусиите и то е:

Settings/General/Accessibility/Incoming calls- от default зададох на headset. Сега след 10 опита все още държи фронта.

Публикувано

Ми телефона е сменен по коледа и до сега е ползван. Това са има няма 15 дена.

Публикувано
  • Автор

Сега прочетох в Apple Discussions, че проблемът се появявал веднъж след като се активира Siri за първи път след рестор или при активация на новозакупен телефон. Оттам нататък няма оправия и тук таме ще се проявява, кога по- често, кога не..

Решението - рестор и set as new, след което избягване да се включва Сири дори веднъж като дявол от тамян...поне до 5.1, ако въобще са го оправили и не е хардуерен проблем, както някои смятат..

Редактирано от SpAwN

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Според мен проблема не идва от Siri. Преди да ъпдейтна до 5.0.1 бях с 4.0 и не съм активирал Siri както се сещате, но ми се появи същия проблем. Два дена след ъпдейт на 5.0.1 и джейл се появи отново. Може да е от някое приложение но не мога да разбера кое е? Телефона го ползвам повече от година и половина без да е имало подобен проблем. От начало един път правеше проблем два пъти не , но сега го прави почти всеки път.

Редактирано от kikimor

Публикувано

Все още ли говорим за 4S :)

Публикувано

Не аз съм с 3GS, както се вижда. При мен проблема е същия с тази разлика,че при набиране понякога се чува поне един сигнал свободно,понякога не се чува.И като отдръпна телефона от ухото си, неиска да светне дисплея и немога да дам на спикер.Когато набирам без да слагам телефона до ухото,съответно не изгасва дисплея и му дам на спикер,след като отсреща вдигне някой,изключвам спикера и всичко е ОК.

Публикувано

Твоя проблем ми намирисва на хардуерен...

Публикувано

И аз така си помислих в началото,че е хардуерен.Направих това което каза колегата SpAwN - "Settings/General/Accessibility/Incoming calls" въпреки че не виждам връзка между "incoming calls" и "outgoing calls(изходящи)".Странното е,че за сега и при мен (от два дена вече)се държи нормално,няма проблем. И аз вече, не знам какво да си мисля.Софтуерен или хардуерен е проблема.

Публикувано
  • Автор

Истината е, че при мен единственият изход, който ми решава радикално проблема е iOS 5.1 beta 3.

Но понеже искам джейл, съм се примирил с това понякога да нямам звук в слушалката в 1-2 от 20 опита.

От Сидия съм си инсталирал приложението Phone Buzzer и вече поне знам, когато отсрещната страна вдигне слушалката, та да превключа бързо на спийкър и обратно, ако не се чува никакъв звук

При 4S проблемът според мен е, че телефонът в някакъв момент се "обърква" дали е на вътрешна слушалка или външни такива и препраща сигнала към 3.5мм жак. Това разбира се е само предположение..

Тук само аз ли " страдам " от този синдром при 4S-ките?

То че ме гони каръщината- гони ме, но чак пък толкова...:)

Редактирано от SpAwN

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,не си само ти.Преди няколко дни ,и аз се сдобих с нов айфон 4С 64гигабайта,5.0.1.фабрично отключен.Като го купувах накарах човека да му направи джейлбек,само след около три дни от покупката установих че като набирам някого,телефона не тутка в слушалката,а другият телефон си звъни,но като ми вдигнат не ме чуват,както и аз не чувам нищо.Казаха ми,че това било вследствие на хака на телефона,и е хубаво да му сложа новият софт.5.1,но ще си загубя джейлбрека.Засега съм намерил едно просто решение на проблема,в момента в който набирам,веднага включвам и изключвам високоговорителя и нямам никакви проблеми,тутка си в слушалката и се говори нормално.Но все пак не мисля,че е нормално,да дадеш толкова много пари,уж за хубава марка телефон,а то да се окаже такова разочерование.Ще се радвам,ако някой намери решение на този досаден проблем,да го сподели.Благодаря!

Публикувано
  • Автор

Решението е в 5.1. Даже Apple са го адресирали като проблем в списъка с Fix-ове. Няма да има оправия за 5.0.1- аз също седя на него заради джейла и чакам с осем очи и уши за джейл при 5.1.

Публикувано

И осемте глухи и сляпи ;)

Публикувано
  • Автор

Надеждата умира последна..;)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

и аз имам подобен проблем - имам 4с 5.1.1 на мтел, от време на време както си говори звука изчезва, нито аз нито мен ме чуват, един път се случва, друг път (не намирам някаква закономерност), 1-2 пъти се оправи като включих и изключих спийкъра. Някой идеи...? Благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.