Публикувано Януари 15, 201214 гд Автор Или ти ръчно си го направил, или не си синхронизирал още от предишната промяна на филма. Нали преди това филма беше без вградени субтитри. А между другото някой беше изтрил актьорите от филма.
Публикувано Януари 15, 201214 гд Ами сега се оправи линка,но когато направих шота дадох синхронизация.Може да се бави нещо.
Публикувано Януари 17, 201214 гд Здравейте от Мадрид (Испания).Защо не мога да отворя с който и да е Плеар или Браузер линковете!!?data.bg като Сайт го отварям но търсачката НЕ ми работи?Дали нямам рестрикции от оператора?Има ли възможност за изпозване на друг FTP сървър (външен) или не?Ще бъде много жалко ако не успея да подкарам нещата.. Помогнете .Поздрави Редактирано Януари 17, 201214 гд от vendes
Публикувано Януари 17, 201214 гд Автор За този проблем се обърни към дата.бг. Те слагат забрана за теглене извън БГ.
Публикувано Януари 18, 201214 гд Привет, от вчера се опитвам да ъпдейтна листата, но след като стигне до 184 заглавия спира и казва, че не може да зареди заглавията. Някой има ли същия проблем? С май мууви про съм на айфон 4 с последната версия на софта. Някакви идеи? Няколко пъти деинсталнах програмата, но все същото...
Публикувано Януари 18, 201214 гд Автор Нормално е след като всеки бара където не му е работа. И при мен е така. Влез в настройки и на Cover size го нагласи на (~50kB). Полсе дай пак синк. Някой е изтрил над 300 актьора.
Публикувано Януари 18, 201214 гд Явно не оценяват трудът ти и си правят каквото си искат. Щом ще е така, знаеш какви мерки трябва да предприемеш. Знам, че това няма да се понрави на обикновените потребители, но нека се научат да не бутат, където не им е работа.
Публикувано Януари 18, 201214 гд Щом има злонамерени потребители, които превишават правата си, и не оценяват труда на Aveliky,- аз предлагам да се вземат сериозни мерки по отношение на всичко това, Макар и да съм обикновен потребител на мен също няма да ми се понрави, но явно няма друг начин. Не зная на кои му пречи, и на кои му доставя удоволствие да прави всичко това. Не вярвам да е от незнание по отношение на приложението, защото има доста обширна тема за работа с него. Много съм нервиран, защото най-много мразя да не се уважава труда на човек. Труда, които е положил Aveliky е наистина много голям, и според мен всеки от нас трябва да се замисли над това.
Публикувано Януари 18, 201214 гд Забелязах,че Fast Five е проблемен.Качеството е добро,но се получава едно размазване
Публикувано Януари 19, 201214 гд Автор Не е проблемен филма, проблемен ти е нета. По високо качество е и явно не ти стига нета.
Публикувано Януари 19, 201214 гд Ами не съм сигурен,защото го изтеглих и имаше същия проблем.В мен може да е проблема,но не е нета
Публикувано Януари 19, 201214 гд Автор От телефона не ми дава проблем, гледа си се перфектно. Свалих го на компа и пак няма проблем. Явно проблема си е в твоята кошница. Колко и да си затварям очите вече ми писна. Много искам всички да се възползват от екстрата за, която се трудя много. Два дена имах неотложна работа и дори не съм пускал приложението. Преди малко се прибрах и веднага добавих една поръчка. Не се изненадах, когато пуснах програмата и тя ми каза, че има промени, които трябва да направи. Промени 9 неща, изтри няколко актьора и може би още бели, но за съжаление няма как да ги видя кои са, за да ги поправя. Правя последно предупреждение! Колкото и да ми е неприятно, при следваща направена промяна, която не е от мен, ще сменя паролата и го пускам само за VIP потребителите.
Публикувано Януари 19, 201214 гд Може ли към колекцията да се добавят всички части на Полицейска академия, мисля че бяха 5.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.