Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

My Movies for iPhone Pro

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Утре ще преправя цялата колекция така, че като сложите линка да тръгва на всички плеари, без реклами.

• Отговори 208
  • Прегледа 39.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора, вярвайте ми много исках да не се стига до тук. Отначало отделях по някой час за въстановяване на изтрито инфо и дори не се обаждах. После почна да ми става ежедневие. Отделил съм доста време за

• Ебати поръчката. Трябва една седмица да не ставам от компа и маса пари за хост да изръся.

• Молих потребителите няколко пъти, но те продължиха да злоупотребяват. Писна ми да ми трият инфото. По тази причина смених паролата и екстра-та ще се ползва само от VIP потребителите. Моля ви поне вие

Добавени снимки

Публикувано

нещо не можах да разбера как да подкарам субтитрите

Публикувано

Аз също го гледам през браузъра на Oplayer и съм много доволен.Както на iphone така и на айпада.Освен това през него не ми излизат досадните банери и новини.

Публикувано

Иванов, субтитрите са вградени. Това, че не ги виждаш е друг проблем: http://bgiphone.com/topic/5210-гледане-на-филми-от-iphone-ipod-touch-или-ipad-online/page__pid__138505__st__70#entry138505

Публикувано
  • Автор

Хора, четете шапките на темите. Всички филми са коригирани и са добавени директни линкове към филмите, без рекламите. Може да гледате филмите директно от Oplayer. Не съм слагал директни линкове само на сериалите. Там работата е сериозна и линковете са към съответните директории.

П.П. За съжаление няма да стане. Когато сложа директен линк сесията изтича. Така, че върнах бекъпа от вчера и всичко е както преди :(

Публикувано

Благодаря за положения труд и затова,че го споделяш с нас! :anime3: :anime3: :anime3:

Публикувано

Може ли да се качи към колекцията Властелинът на пръстените и трите части :smile:

Публикувано

От мен също голями благодарности ( сигурно каката ей сега ще ме скастри ,че има бутонче за тази работа ама ...) .Ще е супер да има подобно хранилище за книги и така унагледени.

Публикувано

Aveliky браво за труда ! Имам само една молба . Ако можеш да качиш шестте филма Star Wars просто ще е невероятно !

Публикувано

Той Aveliky има страхотна и огромна колекция epub-и - дори вече я е шервал, но тук нещата май опират до други работи ;)

Публикувано

И шесте части ги има на Star Wars погледни в търсачката на програмата :smile:

Редактирано от zdravko hristov

Публикувано

Да, усетих след като потърсих, защото първоначално не видях обложките на филмите :smile:

Редактирано от Iphonebg

Публикувано
  • Автор

Моля Ви, преди да пишете четете шапката. Книги имам много, но още не съм измислил как да ги споделя... Това не означава, че съм се предал :)

Публикувано

Аз нещо не мога да открия кьде е търсачката на програмата. Няколко пъти ми се налага да търся определен филм и започвам едно ровене.

Публикувано

Горе в дясно лупичката не я ли виждаш? :)

Публикувано

Виждам я , но явно нещо не мога да и задам нужните филтри , защото ми изкарва филми които ги няма в колекцията. Пробвай например да търсиш ДОН излизат ми 25+ филма а не мога да си пусна нито един , защото не виждам линка който трябва да копирам.

Публикувано
  • Автор

Горе в дясно лупичката не е търсачка. От там се добавят филми и нямат нищо общо с колекцията, за това и не виждаш линк. Търсачката се появява, като скролнеш на долу и тя излиза най-отгоре.

Публикувано

Даа как ли не съм я видяла преди. Ех uomoto май пак излезе неподготвен Втори път ме хвърляш в дълбокото.

Публикувано

Ще те спасим в дълбокото де, спокойно ;)

Публикувано

Ако искаш оправи линка на All the invisible children,че дава изтекла сесия.Ето работещ http://search.data.bg/ready/9d0b4cb87f4e86b370f568598da7a57a

Публикувано
  • Автор

Не е вярно, даже линка който си дал, като го кликнеш и си дава да свалиш филма.

Публикувано

Ами при мен и един приятел даваше изтекла сесия.Аз влязох в акаунта ти в дата и оттам го пуснах и пратих линка.Незнам защо така се получи

Публикувано
  • Автор

Сам можеш да провериш, че линка, който си пратил на твоя приятел е същия като този във инфото и същия като горния дето си постнал.

Публикувано

Изтекла сесия = куц интернет ;)

Публикувано

Е как ще е същия http://search.data.bg/ready/12cbc33dca5c459ee87b4f1101605cff.Може при нас да е проблема само.Пак пробвах и пак същото

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.