Публикувано Януари 12, 201214 гд Още един лесен за употреба клиент за отдалечен достъп. Както всяка програма и тази си има силни и слаби страни За мен и предполагам за всички собственици на Apple TV 2, това е една доста полезна програма. За момента само с Remote HD можете да виждате отдалечено какво се случва на Apple TV в момент, когато е пуснат XBMC и да правите screenshots. Интересна функция в PC и Mac версията е това, че можете не само да виждате какво се случва на компютъра ви, но и да чувате това, което се случва около него - audio streaming (конспираторите да налазват) Аз лично имам програмата около една година и основно я използвам за контрол над Apple TV. View In iTunes $7.99 Category: Utilities Updated: Dec 09, 2010 Version: 4.2.2 Size: 9.3 MB Language: English Seller: App Dynamic © 2011 Remote HD Rated 4+
Публикувано Януари 13, 201214 гд Ако имате проблем с инсталацията на Remote Helper за Windows или по-точно, че забие. Просто го изчакайте по-дълго време.
Публикувано Юли 18, 201213 гд Не цитирай последен пост!!! Инсталирах всичко както трябва,но когато стартирам програмата на телефона постоянно ми се появяват някакви банери и на практика не мога да използвам програмата.Трябва постоянно да ги махам и връзката се разпада.Някакви идеи? Благодаря
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.