Публикувано Януари 15, 201214 гд Здравейте! Имам проблем с изпращането/получаването на MMS съобщения. Телефона е 4S с 5.0.1 версия на софтуера, пуснато му е всичко 3G, MMS и т.н. Тръгва да изпраща и точно накрая дава фейл... Оператор - Глобул (не било при тях).
Публикувано Януари 15, 201214 гд На един приятел 4-ката му прави същия номер, а е на Мтел, така че със сигурност е нещо по телефона и най-вече настройките за интернет/ммс, защото чрез WiFi всичко е наред..
Публикувано Януари 15, 201214 гд Автор Пробвах по всякъкви начини, Wi-Fi, 3G, различни настройки, включвах/изключвах какво ли не и все неще... и на себе си опитах да изпратя и пак не иска.
Публикувано Февруари 4, 201214 гд Аз имам същия проблем. Отива почти докрая, спира, седи една-две минути и ми пише fail.
Публикувано Февруари 4, 201214 гд Чета и се чудя, оти не пращате пощи а се занимавате с ммс-и не знам.
Публикувано Февруари 5, 201214 гд Резетни настройките на мрежата и се увери,че си включил опцията за ММС.
Публикувано Февруари 5, 201214 гд Чета и се чудя, оти не пращате пощи а се занимавате с ммс-и не знам. И аз се чудя, ммс не съм пращал през живота си, а ползвам само смартфони от 2004.. Но отговора дойде - някои хора просто имат безплатни ммс-и в плана Редактирано Февруари 5, 201214 гд от DreamcatcheR
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате