Публикувано Декември 1, 201411 гд To не е до "да решат". Той там си прави по принцип, а не че някой си решил да сглоби 100тина телефончета.
Публикувано Декември 1, 201411 гд Здравейте момчета, инсталирал съм Samsung All Share на PC- то, като пусна филм не ми излизат субтитрите на LCD- то, които са вързани в обща мрежа. Модела е http://www.technomarket.bg/products/09137570/sony-kd-49x8505bbaep, какво трябва да направя за да тръгнат.
Публикувано Декември 1, 201411 гд До колкото знам Samsung All Share се поддържа само от устройства Samsung, така че надали ще стане с РС-то. http://content.samsu...llShareIntro.do Всъщност май не съм права, ето какво намерих при търсене в гугъл: "Инсталираш си DLNA сървъра на компютъра и му казваш къде се намират филмите/музиката/снимките. След това през телевизора отиваш на All Share Play и си пускаш филмите от там. За начинаещи препоръчвам All Share сървъра на Samsung - най-лесно се работи, пък и се "разбират" с телевизорите на Samsung. "
Публикувано Декември 1, 201411 гд Днес бяхме до Техномаркета и ни казаха да им върнем Sony- то и да си вземем Samsung, няма такава простотия на единия става на другия не.
Публикувано Декември 1, 201411 гд Ами има, повечето неща на Samsung са съвместими само с техни продукти за съжаление... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 1, 201411 гд Както и Сони П.П. Не, че нещо ама трябва да си луд да пазаруваш от техномаркет. Стари модели, залежала стока, изложбени без намаление...абе...
Публикувано Декември 1, 201411 гд Изложбените без, само ако си балък. Свалял съм до 300 лева плюс 10-те% за онлайн покупка, но в магазина. Това за телевизор 2000 лв.
Публикувано Декември 1, 201411 гд Колеги и аз планувам да си взема 3д телевизор 42 инча някъв..Нещо добро да ми предложите до към 1200 лева? Благодаря
Публикувано Декември 1, 201411 гд Аз препоръчвам марките Philips (от 6-та серия нагоре) и LG (от 7-ма серия нагоре). Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 1, 201411 гд По кое точно да разбера кое LG е 7-ма серия ? Оправих се благодаря за съвета Редактирано Декември 1, 201411 гд от makaveli2
Публикувано Декември 1, 201411 гд Пример: LG 42LB731V (42LB7**) След модела (LB) е серията (700, 730, 731) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201411 гд Някой има ли представа,дали е възможно на LG с WebOS,да се инсталира софтуер от друг източник?От Google стора примерно....или от външен носител?Магазина им е много беден още
Публикувано Декември 2, 201411 гд Аз препоръчвам марките Philips (от 6-та серия нагоре) Дори бих казал, че 6-та е силно НЕпрепоръчително!
Публикувано Декември 2, 201411 гд Аз съм с 42LB730V, само то WebOS магазина можеш да инсталваш приложения, вярно е че е много беден. До този момент WebOS е много лагава, направо им се чудя как са я пуснали, но като цяло идеята за графичния интерфейс е добра, но не и реализацията. От този ценови клас разгледайте на SONY W829, VA панела вади доста по висок контраст.
Публикувано Декември 2, 201411 гд Аз се оглеждам за някакъв телевизор 45+ инча, да е с много тънка рамка (frameless) и да не над 2хил. Докато гледам под носа ми замина един philips 46' 8008s на добра цена. На sony и LG ми се струва, че са с най-тънки рамки?
Публикувано Декември 2, 201411 гд Виж този! Аз на него съм метнал око: http://www.technopolis.bg/b2c/details/15391/P11090104/Televizor-PHILIPS-55PFS6609-3D-LED Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201411 гд Sony 50W829B е с много тънка рамнка. Като изключа глупавото му меню съм изумен от черният цвят който вади и как се справя с SD каналите. Препоръчвам го с две ръце.
Публикувано Декември 2, 201411 гд Тези и двата модела май са с активна матрица /3д/ ? Не натоварва ли очите, пасивната не е ли по-лека? Аз главно заради черното ще сменям телевизорите, много ме дразни. Виждам подсветката в ъглите... Изкараха по десетина години
Публикувано Декември 2, 201411 гд Да, пасивната е по-лека (няма досадното мигане на всичко светещо около телевизора и образа е по-светъл в 3Д). Аз смених 40" Samsung 40ES6100 (матрицата му се прецката в края на гаранцията, появиха се гадни бели петна) и докато го чакам от сервиз ... грабнах едни 42W829 a колега 50W829. 42-ката е с пасивно 3D и 50 херцова матрица (телевизора се рекламира като 400MHz) а 50 инчовият модел е с 100 херцова матрица (рекламирана като 800).
Публикувано Декември 2, 201411 гд Стига бе хора... Колко 3Д гледате? Точно 5 пъти съм го пускал,4 от които на хора които не са виждали 3д и това е. Глупаво е да пренебрегваш толко плюсове за едното 3д.
Публикувано Декември 3, 201411 гд Как се разбират реалните херци? А ми това "2D to 3D convert" може ли да се използва, ясно е че конвертирането е софтуерно и затова питам дали е качествено, а не е някоя екстра тип - "да има"
Публикувано Декември 3, 201411 гд Трудно можеш да разбереш реалните херци (освен ако не знаеш каква е матрицата и да я провериш в нета колко херца е). Може би с четене по форумите. При конвертирането на 2D в 3D, се получава някакъв ефект но не е нещо което радва окото (като истинско 3D изображение) и спокойно можеш да го пропуснеш.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.