Публикувано Януари 16, 201214 гд Здравейте, Телефонът е този от информацията в профила ми. Проблемът - понякога (1-2 пъти на ден) при входящо повикване, натискане на home бутон или натискане на lock бутон се появява бял екран. При входящо повикване и бял екран отговарям на повикването, което значи, че екранът си работи. Пробвал съм карта на глобул и карта на мтел, с и без jailbrake - няма разлика. Проблемът го решавам като натисна два пъти lock бутона (изключване и включване на екрана).
Публикувано Януари 16, 201214 гд От кога се появи проблема? Ако чист рестор, без връщане на бекъп не помогне, те съветвам да посетиш сервиза.
Публикувано Януари 16, 201214 гд Автор Телефонът е на около 2 години и 3 месеца. За съжаление не помня кога точно се появи проблемът, може би след първата година. Многократно съм го restore-вал без връщане на backup и все си е така. Редактирано Януари 16, 201214 гд от Shimov
Публикувано Януари 16, 201214 гд Най-вероятно е кабела за дисплея или самата букса или просто се е поразхлабила връзката м-у двете. Сервиз или ако си го отварял някога го отвори и огледай буксата и конектора. Ако незнаеш как - сервиз.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате