Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.

Featured Replies

Публикувано

Grievous,Повечето голове на барса са нередовни /след нереални дузпи/

Засада тук няма /т.е. има но пасивна/ , и след удъра на Пепе първо с топката играха вратаря и защитник и чак след това футболиста на Реал отбеляза гол

Редактирано от John Digweed

• Отговори 2.6k
  • Прегледа 269.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След снощния мач искам да кажа няколко неща. 1. Най-важно да благодаря за моето присъствие на стадиона на baronbg. 2. Да честитя победата на Лудогорец. Честито да им е. Важен е крайния резултат. 3.

• Рядко се обаждам в тема за т.нар. пародия на футбол, касаеща БГ. Не виждам какво има да се обсъжда и да се заяждате един с друг и какво печелите от тази омраза и кефене на проблемите на другите. В т

• Извинявам се предварително на всички фенове на ЦСКА, но нали знаете какво прави футболист на ЦСКА, който е играл в шампионска лига - гаси Плейстейшъна и си ляга

Добавени снимки

Публикувано

Аз пък очаквам с нетърпение тежкия и "обективен" (най-вече "безпристрастен") разбор на мача от нашумелия в последните години наш форумен анализатор Lyudmil.

Близо 12 часа след края на дербито в Испания, явно вълнението му от видяното и преживяното е все още в горната граница на адреналина и затова колегата събира сили да изпише резултата 1:2, а чак след това да премине в яростен стил да ни обяснява, как е нормално от 50 мача да изгубиш 1, как каталунците просто не са имали късмет и гениалния Меси и в този мач е бил същия гений, но някое малко мазолче, хемороидче или младежка пъпка са го мъчили и затова не е намерил себе си през 90-те минути на терена.

Относно съмненията за засада при първия гол на Реал ще прочетем стабилни доводи, аргументи и записи от камери ще ни бъдат предоставени за да се убедим, че е прав, но за съжаление на феновете на Барселона втория гол им бе отбелязан от игрово положение, без каквото и да е съмнение за засада и няма да бъде отбелязан гения на играчите при изнасяне на топката, при извеждащото подаване и невероятно хладнокръвното отиграване на пионерчето Роналдо.

Хайде, Люска, чакаме те и тръпнем в очакване.

Публикувано
  • Автор

algor това, че по една или друга причина съм ти крив хич не ме интересува и по никакъв начин не би ме накарало да ти отговарям във всяка тема на сарказма. Ако не си разбрал все още, аз съм фен на Арсенал и това, че имам известни симпатии към някой и друг отбор в такива мачове не ме прави техен фен и по никакъв начин не ме боли или "се вълнувам от преживяното и видяното" снощи. Така, че за пореден път ще трябва да те разочаровам, анализ за първата победа на Реал над Барса от 5 години насам за първенство, от мен няма да получиш. Тя статистиката говори достатъчно:

576718_439058359443123_959862515_n.jpg

Публикувано

Миналия сезон Реал Мадрид1:0 Брселона, 7 Май 2008 Реал Мадрид 4:1 Барселона? Други не се сещам. Статистиката правят както им отърва.

П.П 2008-2012=4 години.

Публикувано
Публикувано
  • Автор

Какво очаквате от дербито днес? Кой ще победи?

562719_10150998478704008_190385004007_13175616_29325373_n.jpg

Левски 1:3 ЦСКА

Това е моята прогноза :)

Публикувано

Лудмил, това май е тема за футбол :)

За Сити и Юн.- хубава игра чакам :)

Публикувано

Аз очаквам стратегически Х :D

Публикувано
Левски 1:3 ЦСКА

Това е моята прогноза :smile:

:tooth:

Публикувано

1:0 за Левски :@

Публикувано

Почти 1:3, но гостите не успяха да отбележат. :tooth:

Публикувано
  • Автор

Е кво това си е 50% познат резултат :tooth:

ПП. има си тема за английския футбол

Публикувано

Е кво това си е 50% познат резултат :tooth:

ПП. има си тема за английския футбол

Няма как да ти постна разликата м/у 50 и 100%, показана с ръка :tooth:

Публикувано

John DIgweed, можем да се поздравим с купата! Честито! :cheers:

Редактирано от asen4o0

Публикувано

Ха, Мадрид станали шампиони :) Честито на феновете им!
А за Барса май доста лошо се развиват нещата.. Особено и с тоя предстоящ финал с Билбао за купата на краля. Ич не ги виждам дори и нея да вземат..

Публикувано

А,пък и Роналдо,ако продължава да не обича "колективния спорт",Меси ще събере златните отличия.

Публикувано

Честито на всички фенове на Реал Мадрид за 32 път :)

Публикувано
  • Автор

Тея Мадрид убиха мача, Фалкао обезмисли всичко!

Публикувано

Не са, играе се 90 минути. ;)

Публикувано
  • Автор

Ще се радвам ако Йоренте върне два гола, но за жалост не ми се вярва, а ми се гледаше зрелище.

Публикувано

Гомес и Перес в мача. Биелса замисля обрат.

63-та минута, и трите смени направени. :D

Публикувано

То хубаво ама играта им не спори.

Много брак в подаванията и отиграванията. От там им дойде и целия проблем в мача.

Публикувано

Извинявам се за поредният си тъп пост, но ще може ли някой да даде линк с награждаването на Реал просто от любопитство?

Публикувано

ТВ+ ще бъде една от двете телевизии, които ще излъчват Шампионската лига на територията на България през следващите три сезона, съобщи вестник "Преса". Другата, както и до момента, ще бъде bTV Action. Това означава, че ТВ+ ще замени Диема, която ще се съсредоточи отново върху основния си продукт - английската Висша лига.

Другата новост е, че има голяма вероятност т.нар. първи избор на най-интересния мач от кръга да бъде правен на ротационен принцип. Досега той бе притежание на bTV, откъдето имаха право да излъчват и репортажи от останалите срещи. Сега обаче ще се наложи двата канала да си разменят на всеки две седмици най-интригуващия двубой в програмата.

По неофициална информация пакетът за излъчване на Шампионската лига струва по един млн. евро на сезон. Все още не е ясно кои телевизии ще отразяват втория по сила турнир Лига Европа. Досега това правеха БНТ 1 (първи избор) и Ring.bg.

http://www.newshub.bg/%D0%A2%D0%92-%...0.1020669.html

Айде на мачовете в HD формат :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.