Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.

Featured Replies

Публикувано

Някой може ли да сподели стабилен стрийм с добро качество на Реал Мадрид - Барселона?

• Отговори 2.6k
  • Прегледа 269.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След снощния мач искам да кажа няколко неща. 1. Най-важно да благодаря за моето присъствие на стадиона на baronbg. 2. Да честитя победата на Лудогорец. Честито да им е. Важен е крайния резултат. 3.

• Рядко се обаждам в тема за т.нар. пародия на футбол, касаеща БГ. Не виждам какво има да се обсъжда и да се заяждате един с друг и какво печелите от тази омраза и кефене на проблемите на другите. В т

• Извинявам се предварително на всички фенове на ЦСКА, но нали знаете какво прави футболист на ЦСКА, който е играл в шампионска лига - гаси Плейстейшъна и си ляга

Добавени снимки

Публикувано

www.0-4.barcelona.win

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Какво ще кажете за афишираното желание за смяната на името на Литекс с ЦСКА? Преименуването на отбора от Ловеч е с цел ( фалиране на клуба от Борисовата градина ) не плащане на задълженията им, който според тиражираните информации са между 30 и 60 милиона лева.

Публикувано

Не е правилно. Трябваше и на Армията да докарат 7-8 спонсора и така да се решат проблемите с дълговете. ;)

Публикувано

5-6 милиона са малко по-различно нещо от 50-60 милиона. Не питам това, питам Ви дали не е по-правилно както Локо Сф на ново и на чисто с нова регистрация. Ако това стане, никой повече няма да Ви нарече ЦСКА. Да не говорим, че най-голямата фракция Офанзива са против подобни действия!

Публикувано

Съчувствам им на истинските фенове на ЦСКА.

А по темата: С Лупи и Стойчо толкова. Постоянните декларации си свършиха работата, отклониха и приспаха вниманието на хората, докато изцедиха каквото можаха, за Втори път.

Тук според мен идва вината на феновете, че му се връзваха за "синьо БФС", "атаки", "завери", "конспирации", "НЛО" и други силни приказки. А те "милите" , "Спасители" на ЦСКА с 5 лв в джоба.

Публикувано
Да не говорим, че най-голямата фракция Офанзива са против подобни действия!

Което от своя страна означава,че нищо не е окончателно.Но,като толкова Ви радва-"заравяй мъртвеца"!

Публикувано

Въпроса ми в началото беше - Какво ще кажете за афишираното желание за смяна на името на Литекс с ЦСКА. Никъде не съм казал че е окончателно. Докато не стане факт, не е факт. Не търся провокации, а търся мнението Ви по въпроса.

Публикувано
Не търся провокации, а търся мнението Ви по въпроса.

Сигурен съм

Публикувано

Офф .... Все едно.

Публикувано

Казах го в повечето спортни форуми.

Ситуацията,ако не удари на камък някъде е следната.

Ганчев,през новосъздаденото дружество - ФК ЦСКА изкупува акциите на Литекс.

Чрез ФК ЦСКА купува емблемата,запорирана в НАП.

ФК ЦСКА ще играе в А група от другият сезон.

Като само и единствено търговският закон важи в тази ситуация.

Питам в случая - каква е разликата,ако почнем с ново дружество в А окръжна и това да закупим Литекс,през новото дружество?

И в двата случая ще е ново дружество,което само и единствено трябва да бъде припознато от феновете.

И ЦСКА и Левски сме разформировани,пререгистрирани и каквото още се сетите,но това не означава загуба на историята,тя е във феновете,музея,легендите на клубовете.

Няма кой да извади толкова пари за да изчисти едно дружество,крадено толкова години. Това е единственият вариант.

Сливане между ПФК ЦСКА и Литекс няма как да има - при сливането се сливат и активите и пасивите на двете дружества. Да ни бяха позволили да се състезаваме в момента с новото дружество и нямаше да се минава през тази акробатика.

Публикувано

След като се тиражира, че Литекс ще продължи на мястото на отбор от Б група, защо трябва да се прави Литекс - ЦСКА, а Литекс - отборът от Б група. Ясно е, че зора е ЦСКА да играе в А група възможно най-скоро, но трябва ли да се прави по този начин? Другия въпрос е, защо не направиха като Локо Сф с ново дружество от А окръжна. Въпроса е със задълженията какво ще стане и дали всички закони позволяват всички тези действия. Не съм сигурен, че това може да се направи официално както го мислят, затова и си написал " ако не удари на камък някъде ".

Публикувано

И в двата случая кредиторите пият студена вода:

При ново дружество от А окръжна - няма как да се искат парите от тях,

Другият вариант е продължение на горният.

Просто след като има създадено такова дружество,то изкупува друго такова.

Пари няма да получат без значение кое от двете стане.

Единствено НАП ще си прибере едни 4 милиона и то,ако се реши да играем със същата емблема,а не да ползваме някоя друга,както направи Стяуа Букурещ.

Защо не почнахме директно от А окръжна - защото както каза Ганчев - заблудили са го в дълговете - очаквали са около 10-15 милиона задължения,които той се е съгласил да разсрочи и плати,но после се оказват,че са 30 милиона,които могат да достигнат и още,след получаване на всички искове към дружеството.

П.П.

Локо София не платиха нищо - те затриха старото дружество и започнаха от А окръжна. По логиката на всички противници на ситуацията ЦСКА - Литекс те нямат никаква история вече...Както и Ботев...както и вие трябва да отпишете всичко по-старо от 1990,когато се преименувате на Левски (София).

Не знам,Асене - ще поживеем и ще видим,лично на мен ми се иска да се свърши със цялата тази простотия,която ни преследва последните години - с добър или лош край,но да се свърши.

Публикувано

Простотия е пълна и наистина е крайно време да се приключи. От повече от половин година се променят нещата всяка седмица и това не може да продължава. Постоянно излизат какви ли не глупости и простотии.

Публикувано

Да,дори престанах да чета каквито и да е писания в последно време - следвам си само групата Акции и Акционери във Фейса и това е.

Общо взето остана още един полусезон и ще се разбере какво точно ще се случи.

Публикувано

Какво да е станало - бяха премазани от Барселона :D

Публикувано

Реал играха супер до 4-тия гол и после напуснаха терена. :D

Редактирано от asen4o0

Публикувано

Ахахахахах

Е спечели ме с този пост :D

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

ЦСКА на полуфинал за купата на България. :cool:

Публикувано

Мхм...сега искам Монтана и с Литекс на финал :)

Публикувано

С Литекс е по-добре да не се срещаме,защото коментарите вече са подготвени назависещи от резултата....

Публикувано

Именно, за това с тях директно на финала. Така и така има коментари вече. :)

Публикувано

Някой да каже нещо за поредната срамна страница в нашият "футбол".

Не си спомням друг такъв случай(с уточнението,че съм малък все още) :)

Публикувано

Явно има цел, която още не е ясна. Поредната простотия която ще бъде покрита и подмината. Съдийството е доста подкупно, което вреди във всички посоки.

Само не разбрах защо " Делиорманската гелосана мастия " се обади като ущетен. Най подпирания отбор от години ...

Публикувано

Някой да каже нещо за поредната срамна страница в нашият "футбол".

Не си спомням друг такъв случай(с уточнението,че съм малък все още) :smile:

Лафчис прави същото през 96-та.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.