Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.

Featured Replies

Публикувано

Кои бяха Малта? :tooth:

• Отговори 2.6k
  • Прегледа 269.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След снощния мач искам да кажа няколко неща. 1. Най-важно да благодаря за моето присъствие на стадиона на baronbg. 2. Да честитя победата на Лудогорец. Честито да им е. Важен е крайния резултат. 3.

• Рядко се обаждам в тема за т.нар. пародия на футбол, касаеща БГ. Не виждам какво има да се обсъжда и да се заяждате един с друг и какво печелите от тази омраза и кефене на проблемите на другите. В т

• Извинявам се предварително на всички фенове на ЦСКА, но нали знаете какво прави футболист на ЦСКА, който е играл в шампионска лига - гаси Плейстейшъна и си ляга

Добавени снимки

Публикувано

Едни, подобни на Люксембург :tooth:

Публикувано
:tooth:
Публикувано

За мача вчера.. И на мен ми хареса играта на нашите, и аз бях изненадан от резултата. Но с риск да прозвуча песимистично, си мисля, че:

1) имахме голяма доза спортен шанс (с изкл. на втория гол на жабарите) - всяка спорна топка беше наша, от леки чуквания и рикошети все при нас идеше топката;

2) бяха доста нахъсани лъвчетата - нещо, което не се наблюдава с/у по-слабите съперници и оттам идват проблемите за класиране на финали;

3) италианците играха безобразно слабо.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано
  • Автор

Стига бе, все тоя шанс ви е в главата след мач. Значи като падаме - "ми нямахме шанс", като бием или направим Х с някой фаворит - "ми добре, че имахме шанс". Това е спорт и като всеки спорт освен качества, трябва и да се надяваш на малко шанс и късмет, но нито шанса нито късмета вкараха двата гола за България снощи!

Публикувано

ФИФА определи феноменалния гол на Станислав Манолев във вратата на Джанлуиджи Буфон за №1 от всички 60 попадения, вкарани във всичките 22 мача от квалификациите за Мондиал 2014, играни снощи в Зона Европа.

Ето и какво пише сайтът на световната футболна централа за изключителното попадение на Манолев от 35 метра за 1:0 при равенството 2:2 между България и европейския вицешампион Италия.

„Откриващият гол за вълнуващото равенство 2:2 беше вкаран от българския защитник на ПСВ Айндховен Станислав Манолев, който вдигна на крака феновете на домакините, биейки иначе отличния Буфон с грандиозен изстрел от далечно разстояние.“

„Забелязвайки, че вратарят беше позициониран леко далеч в неговото ляво, Манолев незабавно опита мощен шут, топката тупна и мина над протегнатите ръце на италианеца, за да се настани удобно в мрежата“, се чете в официалния сайт на ФИФА.

Източник: gong.bg

Публикувано

Аууу... Какво стана :D

Нямаше изненади ;)

Публикувано

Хахаха, много добри Българите, нашите не могат да се справят с такъв съперник. Първа победа от 2008 ? 2009 ? :tooth:

Публикувано

Победата си е победа ако ще да е първата ;)

Англия за сега губи с 0:1 от Грузия!!

Публикувано

Грузия да се чете Украйна...

Публикувано

Да бе... После четох за Испания и се превъзбудих:D Украйна е.

Публикувано

Хахаха, много добри Българите, нашите не могат да се справят с такъв съперник. Първа победа от 2008 ? 2009 ? :tooth:

Не знам, но аз на твое място, след проявите на "вашите" футболисти- Хазарян и други двама- трима, не бих коментирал...

И детето какво му е виновно, трябва сега и клуба му и УЕФА да го накажат!

Публикувано

Чесно не видях какво стана с детето. Не го оправдавам "ако е направил нещо", грешка. Но не само Арменците бяха активни в боя...

Публикувано

Грозна история беше тоя мач, един път няма да има изцепки в агитката и се сбиха на терена.

Много ме е яд, изпуснахме доста положения, трябваше Рангелов да вкара в края и въобще да има по-изразителен резултат. Разминахме се на късмет първото полувреме при рикошета.

Публикувано

Ахпер Джан, Арменци и Българи като се съберат........все някоѝ е набит...... :tooth:

Защо в Армения стадионите нямат втори ред,......... защото никоѝ Арменец не иска да е втори.......

• 1 месец по-късно...
Публикувано

С гол на Рангелов в седмата минута, България поведе на Дания в световната квалификация, която се играе на стадион Васил Левски.

Успех!

Публикувано

Е...

Изравниха току що.

Публикувано

Ще изравнят ми. Тъпата малка перука не си върши работата. Детинската грешка на Бандаловски, няма да коментирам. Как може да постъпиш така в толкова важен за нас мач и то в средата на терена.

Публикувано

Млад отбор-поне се вижда някакво израстване.Грешки винаги ще се намери кой да прави-Бандаловски явно прегоря...

Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2

Публикувано

И все пак картона му беше малко пресилен

Публикувано

Чак пък пресилен-можеше да му бъде спестен,колкото и да му го дадат.

Съдията така си реши-ще му е за урок на Бандата за следващият път.

Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2

Публикувано

Съдията на два пъти трябваше да изгони и играчи на Дания, но...

Публикувано

Съвсем правилно си свири съдията. Ако си безпристрастен, ще го забележиш. След червения картон, много се прибрахме назад. Датчаните не са толкова креативен отбор, притежават само физика. Няма скорост, няма изненада. А нашите защитници като им дойдеше топка и... сватбарско изчистване на посоки.. Трябваше да си играят тяхната игра и можехме и 3те точки да вземем. Някак си бяха доста доволни на Х-а ми се струва..

Иначе Пената ми харесва как е преобразил отбора. За първи път като че ли не се усеща липсата на Бербатов, Петров и Петров.

Публикувано

мисля че направихме доста добър мач, имахме своите възможности за победа, но и равния е добър

доволен съм като цяло от играта и най важното има движение в отбора борба

Публикувано

Germany 4 - 4 Sweden

Егаси мача сътвориха шведите - падаха с 0:4 в 56-тата минута, но стигнаха до 4:4 в 93-тата...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.