Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.

Featured Replies

Публикувано

Червено бяла любоооов, червено бяла любооов, червено бяла любооов, алеееее ооОоОооОооОоооОооо!

• Отговори 2.6k
  • Прегледа 269.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След снощния мач искам да кажа няколко неща. 1. Най-важно да благодаря за моето присъствие на стадиона на baronbg. 2. Да честитя победата на Лудогорец. Честито да им е. Важен е крайния резултат. 3.

• Рядко се обаждам в тема за т.нар. пародия на футбол, касаеща БГ. Не виждам какво има да се обсъжда и да се заяждате един с друг и какво печелите от тази омраза и кефене на проблемите на другите. В т

• Извинявам се предварително на всички фенове на ЦСКА, но нали знаете какво прави футболист на ЦСКА, който е играл в шампионска лига - гаси Плейстейшъна и си ляга

Добавени снимки

Публикувано

От много време не бях гледал качествени повторения по българска телевизия ...

Публикувано

Това е заради 24-те ХашДе камери. :tooth:

Б*хти жалкия гол :swear:

Редактирано от hidalgo

Публикувано

С платини и камбура резултата щеше да е друг-Спаско и Варела хич ги няма

Публикувано
  • Автор

Мачът е реден за обръщачка, за това и Платини и Камбуров бяха оставени на скамейката през първото полувреме. ;)

Публикувано

A дано! :D

Публикувано

Класа или късмет ,но обрата може са се получи...

Публикувано

ГоооооооооооооооооооооООООООООООООООООООООООлл

Публикувано

Тия експерименти в защита точно във важните мачове няма какво друго да донесат...и да си извадиш най-добрия футболист точно като вкара гол незнам...

П.с:иначе за неутралния зрител стана много стойностен мач...

Публикувано

Стана, ама не знам и аз кво да кажа. Няма как да бием при положение, че още от 1вата минута излизаме със сгрешен състав.

После пък не можем да си вкараме положенията.... И накрая нашите защитници им помогнаха и така.....

Редактирано от hidalgo

Публикувано
  • Автор

Ако веднага след изравнителния гол, Делев беше вкарал сам срещу вратаря резултата щеше да е друг, но като не вкарваш - ти вкарват. А тая защита въобще не искам да я коментирам - трагедия.

Публикувано

Да не коментираме и отсъжданията на съдията ... ще остава на ВАС да кажете колко пъти не бяха свирени отсъждания за Левски. А колко от тях бяха в наказателното поле на ЦСКА. Честито на всички който обичат Левски. Мача не беше лош за нашите стандарти.

Ако Делев беше вкарал, или до тоя момент АКО Левски водеше с 3:1 щеше да е съвсем различно, но АКО е велика дума.

Публикувано

И обикновено мирише :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Официално: Фъргюсън напуска през лятото

Мениджърът наМанчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се оттегля от своя пост през лятото. 71-годишният шотландец, който спечели 38 трофея в 26-годишната си кариера на "Олд Трафорд", сам обяви решението си да приключи своята кариера. Ето пълният текст на декларацията, с която той съобщава за своето решение:

"Решението да се оттегля е нещо, върху което съм мислил изключително дълго време. Сега е правилният момент да го направя. За мен бе важно да оставя възможно най-силната организация в Манчестър Юнайтед за моя наследник и сега смятам, че съм постигнал точно това. Качеството на сегашния състав, който спечели 20-ата титла и балансът на възрастта в него, поставя основите за предстоящи успехи в бъдеще. Освен това в младежките структури на тима има достатъчно таланти, които да гарантират светло бъдеще на отбора. Нашите тренировъчни центрове са сред най-добрите в спорта като цяло, а "Олд Трафорд" е справедливо смятан за един от най-модерните стадиони в света", пише Фърги.

"Трябва да благодаря специално на моето семейство за любовта и подкрепата им към мен, които бяха в основата на успехите. Жена ми Кейти е основна фигура през цялата ми кариера, осигурявайки ми невероятна стабилност и вдъхвайки ми кураж във важните моменти. Няма думи, които да опишат колко важно беше това за мен. Колкото до моите футболисти и помощници в миналото и настоящето, бих искал да благодаря на всички за изключителния професионализъм и себераздаване, които помогнаха да постигнем толкова много запомнящи се победи. Без техния принос историята на този клуб нямаше да е толкова богата.

В моите ранни години, подкрепата на Борда на директорите и в частност на сър Боби Чарлтън ми вдъхнаха увереност и ми дадоха време да изградя силен футболен клуб, а не просто състав от футболисти.

През последното десетилетие семейство Глейзър осигуриха платформата да управлявам Манчестър Юнайтед по най-добрия възможен начин. Освен това имах късмета да работя с талантлив и достоен за доверието ми изпълнителен директор като Дейвид Гил. Изключително благодарен съм на всички тях.

Към феновете - благодаря ви. Вашата подкрепа през годините беше наистина ласкателна за мен. Чест и огромна привилегия за мен бе да имам възможността да водя Вашия клуб и ценя изключително много моето време като мениджър на Манчестър Юнайтед", завършва обръщението си шотландецът.

източник: спортал

Публикувано

Да видим кой ще го замести

Публикувано

Дейвид Мойс, това е моя фаворит. Години наред доказва, че се получават нещата и без големи звезди в отбора.

Публикувано

И според английската преса май ще е той

Публикувано

Така е, но все пак, той е свикнал да работи с играчи от средно ниво. Незнам как ще се справи с тия разглезени звезди, а и няма никакъв опит на международната сцена.

Публикувано

Да видим кой ще го замести

:offtopic: Хауърд Уеб е добър вариант. :tooth:

Публикувано
  • Автор

И сега съвсем изненадващо обявяват Моуриньо за негов наследник и взима със себе си Роналдо, напук на всички уж 100% очаквания Моу да се върне в Челси.

Edit: David Moyes is the new manger of Manchester United (According to Talk Sport)

Публикувано

Четох, че Моуриньо си остава в Реал, но не мога да намеря статията. ;)

Публикувано

Бих се зарадвал на Юрген Клоп . Има опит в международни турнири и гради силен отбор с Борусия .

Публикувано

До лятото ще напишат още 100 пъти ( кой от кой по верен и от сигурен източник ) че ще ходи в Манчестър Юнайтед, ПСЖ, Челси, ще остава в Реал и какво ли още не. Днес написаха че Сър-а напускал през лятото. Това и като го видя няма да го повярвам. :tooth:

Публикувано

Пише също, че до 48 часа ще кажат, кой ще е новия треньор, така че според мен Клоп отпада. Бих казъл Мойс 80%

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.