Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Футбол - коментари, предстоящи мачове, трансфери и др.

Featured Replies

Публикувано

И аз вашето ;)

За айфони имате пари, за билет, който е на цена под европейските стандарти нямате...що така?

Поне не се оплаквайте, че билетите са скъпи - не са.

Излез от саксията навън и се огледай. Мачът не е резерве за айфон фенове и не всички живеят в София.

• Отговори 2.6k
  • Прегледа 269.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След снощния мач искам да кажа няколко неща. 1. Най-важно да благодаря за моето присъствие на стадиона на baronbg. 2. Да честитя победата на Лудогорец. Честито да им е. Важен е крайния резултат. 3.

• Рядко се обаждам в тема за т.нар. пародия на футбол, касаеща БГ. Не виждам какво има да се обсъжда и да се заяждате един с друг и какво печелите от тази омраза и кефене на проблемите на другите. В т

• Извинявам се предварително на всички фенове на ЦСКА, но нали знаете какво прави футболист на ЦСКА, който е играл в шампионска лига - гаси Плейстейшъна и си ляга

Добавени снимки

Публикувано

Според мен също не е важното да си гъзара, който се е показал колко важи, а след 10-20-30 години да си спомниш, че си ходил на мач на Реал Мадрид в България. Това е нещо, което остава за цял живот. Както и да е...аз лично се притеснявам дали ще успея да се сдобия с билети, защото според мен въпреки "високите" цени, всичко ще се продаде бързо. Не ме интересува дали Лудогорец ще се налеят с пари от мача, за мен изживяването е по-важно.

Публикувано

Всичко е заради хейта към Лудогорец, единствения правилно менажиран клуб в бг. Цените са си съвсем нормални, ако знаете за ложата, колко искат и пак няма да има места.

Все пак всички, ще отидат да гледат Реал, а не толкова Лудогорец.

Аз не съм фен на футбола, нито на Реал, нито на Лудогорец, но ако съм в бг, ще отида да гледам.

Публикувано

Кеф цена няма, а когато си фен цената е без значение!

Публикувано

ПФК Лудогорец (Разград)

Инциденти: Проява на расизъм, получени пет и повече наказателни картона, липса на достатъчно добра организация и нахлуване на игрището

Санкция: Дисциплинарната комисия към УЕФА нарежда частично затваряне на стадиона за следващия домакински мач на Лудогорец в състезание под егидата на УЕФА и в частност Сектор "А". Българският клуб също така е глобен с 6000 евро за непристойно поведение на тима, с 5000 евро за липса на достатъчно добра организация и с още 5000 евро за нахлуване на човек на терена. Борбата с расизма е сред приоритетните на УЕФА. Ръководното тяло води политика, която не толерира прояви на расизъм и дискриминация както на терена, така и по трибуните. Всякакви форми на расистко поведение се считат за сериозно провинение на дисциплинарния правилник и съответно биват наказвани с най-сурови мерки. След влизането в действие на нови дисциплинарни правила през юни 2013 г. борбата с прояви на расизъм е на по-високо ниво, водещо до по-стриктни наказания.

Това означава,че на мача с Реал Мадрид сектор А остава празен.

Публикувано

Аз, да питам уйефа или пък редакторите на статията: откога "турчин" е "раса"?

Публикувано

Жокерът Венци Христов взриви Азербайджан

С меко казано инфарктна победа България започна пътя си към финалите на Евро 2016. Момчетата на Любослав Пенев се пребориха с коравия отбор на домакините, за да спечелят с 2:1 на „Баксал Арена“. Успехът беше на път да ни се изплъзне след като Илиан Мицански откри, а Дмитри Назаров изравни в началото на второто полувреме, но три минути преди края резервата Венцислав Христов донесе трите точки с първия си гол за „трикольорите“.

....

Източник: gong.bg

Публикувано

Той и да търси звезди,такива няма.

Публикувано

Мисля, че Георги е имал предвид "звездите", но е забравил да сложи кавичките.

Публикувано

Уникален Трейлър на новата фифа 2015 !!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Днес 23-ти септември 2014 година се навършват 20 години от футболната среща между ЦСКА и Левски, завършила с резултата 1-7. За мен това беше първия мач на който съм ходил на стадиона. Честито на всички за този юбилей. Всеки който малко се интересува от футбол, знае както този така и други подобни резултати между тези два отбора.

LEVSKI-cska_7-1_23.Sep.1994_02.jpg

П.П. Хайде сега цитирайте ми колко загуби има Левски от ЦСКА, колко титли, купи и полуфинали на КЕШ. Резултата обаче е факт и днес са 20 години от този ден.

Публикувано

7 едобро число...

Публикувано

Ще питаме "седморчо" скоро ;)

Публикувано

Какво ще го питате? За новата директива?

Да се опитаме да отгатнем, следващата ще е за:

"Армейци, ръководството на отбора е притеснено от фактът, че БФС позволява на противниковите отбори да играят с 11 човека. Това е недопустимо, с оглед на нашите цели и амбиции......" или

"Армейци, това БФС има наглостта да позволява на противниковите отбори да използва вратар! Призоваваме футболните ръководители да вземат мерки и да забранят използването на вратари от другите отбори, за да може ЦскА да вкарва поне по 2 гола на мач....".

Публикувано

Пак се почна :(. Не ви ли омръзна бе хора.

Честито на хората които смятат това за юбилей. И това си е начин да се запази синия дух, особено във времена на такъв упадък.

Лично,на мен ми стана много хубаво когато гледах горното клипче. Мисля, че от онези времена футболът у нас е деградирал вместо да се развива.

Публикувано

Пак ли коментирате мега грандовете Говеда - Чорбари? :tooth:

Публикувано

Не, коментираме Левски и ЦСКА.

Публикувано

Има ли смисъл въобще да се коментират?

Публикувано

За нас може и да има смисъл.

Да коментирам Ботев?

П.П.

Бароне,за картоните са си прави - доста двоен аршин показват - при положение,че сме далеч от най-грубият отбор (Черно море) .

Публикувано

Ботев не е единствения пловдивски отбор SS, така както горните не са единствените софийски:)

Публикувано

Според подписа на колегата е фен на канарите - Ботев Пд.

Иначе картоните пресилени, то това важи за абсолютно всички отбори. Като ги пуснат на каданс положенията и ясно се вижда колко са пресилени, но от това си страдаме всички отбори. Вече реването на Тройчо е пословично. Как пък един път не пропусна да се оплаче и да реве. А да не говорим, че това му е винаги когато е бил на чело на ЦСКА. Винаги те са най-ощетения и най-порязвания отбор. А това че заради синьото БФС вече трети мач сме без публика на домакинските мачове. Аз вече забравих на кой мач бях последно ...

Колега wabbittPG - стига омраза вече. Нека повече обичаме собствения си клуб, отколкото да мразим останалите клубове.

Публикувано

Асене,мисля следващият мача между Левски и ЦСКА да го изгледаме заедно,какво ще кажеш?

Пък може и друг да изяви желание и пак да стане две в едно :D

Публикувано

Готово. Няма грижи. На стадиона ли :) На следващия ние сме домакини и сме под козирката.

Публикувано

Може и на стадиона - А сектор е добре,въпреки,че сте вие домакини ;)

Ботев не е единствения пловдивски отбор SS, така както горните не са единствените софийски :smile:

Явно си през Tapatalk-а и не виждаш подписа. Простено да ти е :p

Публикувано

Ще сме облечени безпристрастно, аз заради теб, ти заради другите ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.