Публикувано Февруари 17, 201313 гд IApp cracker не стана инсталирах едно друго и бачка с всичко.. мерс, че се опитахте да ми помогнете.
Публикувано Февруари 17, 201313 гд Другото се казва "LocalAPStore" изтеглих го от това репо.. "system.in-appstore.com/repo/.
Публикувано Февруари 18, 201313 гд За тези на gameloft не работи, дори и след последния ъпдейт. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Не става, а под настройки не знам какво имаш предви, защото няма иконка нито в Settings, нито на спрингборда. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Публикувано Февруари 18, 201313 гд Те при игрите на Gameloft не си спомням от кога не работят тези програми. Off: Асенчо,пусни една покана да поиграем мулти: BulgarianSS ivan_lozanov@siko.bg
Публикувано Февруари 24, 201313 гд Колеги, само аз ли имам проблем с LocallAPStore!? Немога нищо да закупя от някоя игра или приложение. В настройките съм избрал Enabled и Generate custom receipt, нещо друго по-специално трябва ли да направя?
Публикувано Февруари 24, 201313 гд andro, като купуваш спазвай следната последователност: - натискаш бутона за закупуване на съответната функция, или предмет. - изкача ти системен (син) прозорец за потвърждение, включващ цената. - натискаш Cancel и си готов
Публикувано Март 13, 201313 гд Нещо вече не работи май. Някой знае ли нещо? Редактирано Март 13, 201313 гд от Byron
Публикувано Март 13, 201313 гд Явно не е актуализирано за ios6xx В cydia е старата версия, която работеше нс ios5xx
Публикувано Март 24, 201313 гд Ако имате репото на insanelyi си инсталирайте iapfree 3.3 с него можете да си закупувате добавките към дадени приложения, ако го нямате си го добавете: http://repo.insanelyi.com/ Пробвах го с няколко приложения работи. Редактирано Март 26, 201313 гд от zdravko hristov
Публикувано Март 29, 201313 гд Може и да е тъп въпроса ми, но все пак да попитам, инсталирах си iapfree и наистина работи на няколко игри го пробвах и става, купувам си безплатно така да се каже някои работи.Но въпроса ми е има ли някаква опасност да ми вземе пари от картата (сим картата) или примерно след време ако си пусна дебитна карта към акаунта (сега няма карта) да ми начисли тези покупки които сега не съм платил?
Публикувано Март 29, 201313 гд Май няма от какво да се притеснявам значи.Извинявайте за спама тогава.
Публикувано Декември 28, 201312 гд Тя Сидия не работи като хората, вие туйкове търсите. Докато не напишат официално от Сидия че всичко е наред, не очаквайте чудеса. Прекалено рано е още.
Публикувано Януари 3, 201412 гд защо се мъчиш с тази остаряла програма ? Слагай LocallAPStore ( пробвах я и на iOS6.1.2 iPhone 4 / iOS7 iPhone 4), работеше и в двата случая Добавка: Има е трети вариант който се казва ( iAPfree ) , но там е проблемен основния пъгин който се инсталира за да работи нормално програмата. Такава мисля работеща версия има само в репото на Sunfuliphone Редактирано Януари 3, 201412 гд от Gregg
Публикувано Януари 8, 201412 гд Имам един въпрос който ме гложди отвътре от няколко дни. Свързано е със алтернативата на iAP Cracker -> LocallAPStore Така..значи направи ми впечатление че има случаи в който крашва програмата в която искам да отключа нещо или показва системна грешка. След това забелязах в един клип във YouTube че ръчно добавят в настройките на WiFi на телефона DNS адрес. Странно ми стана защото до този момент съм използвал преди и iAPfree и сега LocallAPStore такива DNS адреси никога не съм подменял. Някой може ли да обясни защо е това което се вижда на този клип
Публикувано Януари 8, 201412 гд после този DNS пак ли ръчно се маха. Не ги разбирам тия адреси да не прецакам нещо интернета на телефона. В смисъл вкарва се този адрес, след това прави се каквото се прави и след това се маха пак ръчно така ли ? Допълнение: Ровнах в Google и много хора се оплакват от новия ъпдейт на LocallAPStore. Вероятно ще чакаме нов ъпдейт скоро. Жалко че другите алтернативи умряха и не работят на iOS6 поне при мен Редактирано Януари 8, 201412 гд от Gregg
Публикувано Януари 8, 201412 гд Добавя се и се премахва ръчно. Целта е да преправи покупката към друг сървър и да бъде потвърдена! Естествено без да плащаш
Публикувано Януари 8, 201412 гд Гледай що народ изпищя от тоя нов ъпдейт: http://www.in-appstore.com/2013/12/localiapstore-is-ready-for-ios-7.html ще чакаме нов ъпдейт скоро, то се е видяло
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.