Публикувано Януари 23, 201214 гд Free Category: Games Released: Jan 20, 2012 Version: 1.0.0 Size: 31.6 MB Language: Chinese Seller: huanyuan zhang © weiyo Rated 9+ for the following: Infrequent/Mild Realistic Violence Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad.Requires iOS 4.3 or later.
Публикувано Януари 23, 201214 гд iPhone 4S 5.0.1 (9A405) - Без джейл - тръгва, но съм зле с Китайския. Сега правя скрийншоти и с TextGrabber се пробвам от Китайски на Английски, но има неща, които не ги разпознава като текст. Регистрацията се получи, но отново съм в задънена улица
Публикувано Януари 23, 201214 гд Аз с регистрацията май се оправих. Остава въпроса защо не иска да ме вкара в игра. След въвеждането на името и паролата ме отвежда до втори прозорец, където ми дава грешка, но каква един бог знае... Първата снимка е самата регистрация, а втората грешката, която ми дава след въвеждането на регистрацията. Момчета аз успях да вляза в играта и да направя сървър. Много добре изглежда, малко е мудно управлението. След като направите регистрацията и се логнете ( т. е. първата и втората снимка ) си избирате от кой отбор да сте. Предполагам става въпрос за контра или терорист. На третата снимка Ви дава възможност да направите сървър или да се join-те в вече създаден.Тъй като не откри готови сървъри аз си направих. Обаче след като излязох нещо се разпадна връзката и сега даже не иска да ме вкара в акаунта ми. Редактирано Януари 23, 201214 гд от Jorky_pld
Публикувано Януари 23, 201214 гд Всичко е точно по описания по мен и johnnybravo начин. Иска само търпение, защото малко трудно се свързва с сървъра. Иначе като се влезе в някои от създадените стаи много добре се държи за сега. Няма засичане или някакви по очевадни бъгове. Редактирано Януари 23, 201214 гд от Jorky_pld
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.