Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не могат да ме наберат когато съм в нета

Featured Replies

Публикувано

Мога да напиша следното. Като начало виждам, че тук Вива има някъде 3Г мрежа, това добре, но някъде губи обхват напълно и следва Searching ... Товс е малко досадно. Иначе може и да си въобразявам, но ми се струва че edge на вива е по-добре от това на глобус. Утре ще имам повече време за тест и ще пиша пак. И другото дето исках да напиша е това че докато сърфирам (мисля че само когато съм на edge) не могат да ме търсят. Всички знаем защо е това де :) Кофти

Публикувано

Не могат да те търсят на вива, на грабул и ментел могат ;)

П.П. На грабул едж-а почти няма покритие и в повечето случаи си на gprs, което си е отчайващо. В София, грабул няма едж изобщо.

Публикувано
  • Автор

Аз edge си имам и то почти без да се загуби. Но това че не ногат да те търсят е доста неприятно :(

Публикувано

Като съм в къщи моя обхват седи на 3 чертички (както знаете, винаги ми е включен мобилния нет - Вива).

Обаче , като го хвана с лявата ръка и пада на 1 черта! - решението е: - сложил съм му едно бъмперче и обхвата е Full(независимо как го хващам)... :D

А иначе за бързината, като се свържа с Мак-а към 4-ката е по-бърз нета в лаптопа...

Налага ми се да пътувам честичко с влакове и докато бях на глобул имаше големи мъки с мрежата. А на вива, 3G не ми се е губило... - по същата траектория.

Публикувано

И на 3G и на EDGE ми звъни, когато ме търсят.

Публикувано
  • Автор

Пускам да зареждам програмата за фейсбук, набирам се от другия телефон и ми казва че съм извън обхват. Опитите продължават. На Вива е това.

П. П. В Cydia също когато съм е така. Явно е само в програми. Пробвах когато разглеждам страници успявам да звънна.

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

При мен на вива почти никога не мога да се набера от друг тел. ако зарежда нещо през нета. На мтел проблеми нямам. Интересно ми е проблема само на edge ли го има или и при 3г.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има го когато работи само единият трансивър(едж,гпрс).

Причината е в типа мрежа на свиваком - по време на текуща интернет сесия, гсм модулът не приема повиквания. При грабул е друга бира - там прекъсва сесията, за да включи гсм-а и да говорите.

Sent from my nokia 1100

Публикувано
  • Автор

Много гадно така. Досега бях на Грабур и явно затова не ми е правило впечатление. Сега като минах на сВиваком (която ми е основната карта) става така че не могат да ме намерят. Получава се доста кофти за мен. Освен да пробвам и на ментел са видя как ще е там :)

Публикувано

Токущо пробвах, на edge има проблеми....вивабум

Публикувано
  • Автор

Проблема мисля го има само на edge и то мисля че само когато си в дадена програма. Иначе когато сърфираш със Сафари май могат да те търсят. Което маааалко ме отблъсква като клиент на инет пакета от сВиваком.

Публикувано

През Сафари няма ядове. Тази сутрин пробвах на edge във FB и нямаше връзка с този номер, на 3G e без проблеми... дефакто, това не ме тревожи. :smile:

п.п. Между другото , това от една страна е хубаво ,защото , докато говориш не се губи 3G-то.А на Глобуса спира..

Публикувано
  • Автор

За теб е добре, но в моя случай като се има предвид че в повечето време съм на edge тва значи че съм неоткриваем :)

Публикувано

Така аз съм с 3GS и съм на Виваком. Edge ми е пуснат винаги. Понякога получавам смс че са ме търсили а телефонът е до мен без да го използвам. Ако Edge е спрян никога не губя обхват но когато е пуснат в различни ситуации губя обхват точно когато ме търсят. Когато получа смс-а от Вива гледам часа на получаване на смс и обаждането и е един и същ. Все едно точно когато някой иска да се обади губя обхват и секунда по късно си имам обхват и ми праща смс че имам пропуснато повикване.

Публикувано
  • Автор

ОК, ако някой не е разбрал нека напиша така. Ако си с постоянно включен edge и някой вътрешен процес ти иска интернет и точно тогава някой те търси ... му казва че си извън обхват. Тва само на Вива и само когато си на edge. Кофти но няма как :)

Публикувано

Мите аз съм на Виваком и това ми се е случвало един път за 1 година , Edge ми е включен постоянно, 3Г само като ми трябва , докато човек с Глобул от форума тук , при 10 позвънявания 5 е извън обхват с постоянно включено 3Г, така че.......... всичко е до приложенията май, а не до оператора . Тази тема е разисквана и преди , като цяло за всички оператори и телефони и не само в България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.