Публикувано Октомври 27, 201312 гд Много гнусни типове! Възмутих се много оня ден, но тази програма ми е основна и няма по-добри алтернативи. Ако беше някоя, която ми стои само на телефона да ми е по-шарен екрана, щях да платя пак ама друг път. Истината е, че много почнаха да ме дразнят тези т.нар. Разработчици. Lifetime съпорт, безплатни ъпдейти, бла-бла.
Публикувано Октомври 27, 201312 гд Аз дръпнах Про версията безплатно точно преди да я махнат и заменят с про7, явно е била на промоция.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Същата п***ка история като с Tapatalk. Платената стана безплатна и втората направиха Про. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Не е точно така, тапаталка си стои нали дори безплатен, а тези я махнаха от стора, махнаха нещо за което сме платили. Това е като да си купиш 5-ца и някой да ти я открадне и да каже, еми то има вече 5s плати пак и ще си модерен
Публикувано Ноември 1, 201312 гд С всички по-използвани приложения има греда(без iWork и iLife)!Да не споменавам Buzz Player,OPlayer и т.н ,на които орязаха звука:(ProCam е вече ProCam 2:)))Сега е модерно да стават Pro или 2:)Свежа кръв трябва
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Прав си, но не и за плейърите. Носителите на правата на AC3 и DTS кодеците са забранили просвирването им в мобилни устройства въобще и затова са махнати. VLC е изключение, защото всички използвани от тях кодеци са собствени и са под GPL или LGPL.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Четох някъде,че искали по долар на продадено приложение...та затова!
Публикувано Ноември 1, 201312 гд И nPlayer си има всички кодеци и няма проблеми. Лошото е, че ги махат от стора и ако преинсталираш компютъра, както аз направих миналия месец, без да си копирал програмите предварително, духаш супата. Това е положението, измекярщината не е само български патент. Навсякъде са едни и същи изроди. Като се замисля така ако превъртят като нови всички платени програми, които имам, и трябва да ги плащам пак, тогава миграцията към друга операционна система, става не чак толкова невъзможна, колкото си мисля в момента.
Публикувано Февруари 13, 201412 гд При мен от днес скайп не бачка, с PRO версията съм. Друг с проблеми? Преинсталирах - същата работа. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Явно искат да се купува новата 7ца Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 13, 201412 гд След IMO и тия се излагат. ПП - не знам как, но тръгна! Току-що 21.50 ч. Странна работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 201412 гд от julian72
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Не работи скайп нито на им+про нито на им+про7. И двете съм ги купил, точно заради скайп. От съпорта им след ден и половина ми върнаха мейл, че имали драми и се извиняват, като едва ли не до час-два тръгват нещата. За сега без резултат. Палячовци ... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Баца и фейса и скайпа. Но днес скайп просто изчезна, както и да е. Правят си сечено - страдат хората. Това е Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 201412 гд от julian72
Публикувано Февруари 13, 201412 гд А дано, ама надали. Току що пробвах - и двата ми скайпа не се закачат. Вече 48+ часа са даун тея Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Февруари 13, 201412 гд НЕма се лъжем сега я Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 13, 201412 гд от julian72
Публикувано Февруари 14, 201412 гд Отново е намалена на 1,79€, ако някой му се харчат грешни пари. Аз го използвам това само заради един приятел, но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече.
Публикувано Февруари 14, 201412 гд но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече. да не обърка скайп с icq Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 17, 201412 гд при мен работи, вчера скайпът спря за около 30 минути, но други драми не съм имал
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.