Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Много гнусни типове! Възмутих се много оня ден, но тази програма ми е основна и няма по-добри алтернативи. Ако беше някоя, която ми стои само на телефона да ми е по-шарен екрана, щях да платя пак ама друг път.

Истината е, че много почнаха да ме дразнят тези т.нар. Разработчици. Lifetime съпорт, безплатни ъпдейти, бла-бла.

• Отговори 50
  • Прегледа 8.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• По - скоро джейлбрейкът отново ще стане твърде популярен

• Не е точно така, тапаталка си стои нали дори безплатен, а тези я махнаха от стора, махнаха нещо за което сме платили. Това е като да си купиш 5-ца и някой да ти я открадне и да каже, еми то има вече 5

• Прав си, но не и за плейърите. Носителите на правата на AC3 и DTS кодеците са забранили просвирването им в мобилни устройства въобще и затова са махнати. VLC е изключение, защото всички използвани от

Публикувано

Аз дръпнах Про версията безплатно точно преди да я махнат и заменят с про7, явно е била на промоция.

Публикувано

Същата п***ка история като с Tapatalk. Платената стана безплатна и втората направиха Про.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Не е точно така, тапаталка си стои нали дори безплатен, а тези я махнаха от стора, махнаха нещо за което сме платили. Това е като да си купиш 5-ца и някой да ти я открадне и да каже, еми то има вече 5s плати пак и ще си модерен :)

Публикувано

С всички по-използвани приложения има греда(без iWork и iLife)!Да не споменавам Buzz Player,OPlayer и т.н ,на които орязаха звука:(ProCam е вече ProCam 2:)))Сега е модерно да стават Pro или 2:)Свежа кръв трябва;)

Публикувано

Прав си, но не и за плейърите. Носителите на правата на AC3 и DTS кодеците са забранили просвирването им в мобилни устройства въобще и затова са махнати. VLC е изключение, защото всички използвани от тях кодеци са собствени и са под GPL или LGPL.

Публикувано

Четох някъде,че искали по долар на продадено приложение...та затова!

Публикувано

И nPlayer си има всички кодеци и няма проблеми. Лошото е, че ги махат от стора и ако преинсталираш компютъра, както аз направих миналия месец, без да си копирал програмите предварително, духаш супата. Това е положението, измекярщината не е само български патент. Навсякъде са едни и същи изроди. Като се замисля така ако превъртят като нови всички платени програми, които имам, и трябва да ги плащам пак, тогава миграцията към друга операционна система, става не чак толкова невъзможна, колкото си мисля в момента.

Публикувано

По - скоро джейлбрейкът отново ще стане твърде популярен ;)

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

При мен от днес скайп не бачка, с PRO версията съм. Друг с проблеми? Преинсталирах - същата работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен от вчера скайп не движи, с Про версията, старата.

Публикувано

Явно искат да се купува новата 7ца

Публикувано

Да го д*х@т.

Публикувано

След IMO и тия се излагат.

ПП - не знам как, но тръгна! Току-що 21.50 ч. Странна работа.

Редактирано от julian72

Публикувано

Не работи скайп нито на им+про нито на им+про7. И двете съм ги купил, точно заради скайп. От съпорта им след ден и половина ми върнаха мейл, че имали драми и се извиняват, като едва ли не до час-два тръгват нещата. За сега без резултат. Палячовци ...

Публикувано

Баца и фейса и скайпа. Но днес скайп просто изчезна, както и да е. Правят си сечено - страдат хората. Това е :)

Редактирано от julian72

Публикувано

А дано, ама надали. Току що пробвах - и двата ми скайпа не се закачат. Вече 48+ часа са даун тея

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

НЕма се лъжем сега я :)

ryqyruhu.jpg

Редактирано от julian72

Публикувано

Днес работят :)

Публикувано

От снощи, както се вижда от поста над твоя :tooth:

Публикувано

Отново е намалена на 1,79€, ако някой му се харчат грешни пари.

Аз го използвам това само заради един приятел, но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече.

Публикувано

Ей това е моя съветsedapamy.jpg

Това заслужават;)

Публикувано
но време е Скайпа да умира вече щот е досадно приложение, а и никой не го използва вече.

да не обърка скайп с icq :D

Публикувано

Днес отново не работи :wacko:

Публикувано
:thinking: при мен работи, вчера скайпът спря за около 30 минути, но други драми не съм имал :smile:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.