Публикувано Януари 27, 201214 гд Free Category: Utilities Released: 26 January 2012 Version: 1.0 Size: 3.5 MB Languages: English, Bulgarian Seller: Sportal.bg JSC © Sportal.bg ] http://itunes.apple.com/bg/app/id496230399 Description „SMS Паркинг“ е приложение, което Ви дава възможност да създадете профил на един или повече автомобили с техните регистрационни номера и да заплащате паркирането в “Синя Зона“ за избран автомобил.
Публикувано Януари 27, 201214 гд Тва е много удобна програмка, от вчера я ползвам и изпращането на смс става с няколко докосвания. Няма го вече досадното писане на телефонен номер и после номера на колата.
Публикувано Март 5, 201214 гд Програмата е страхотна и много полезна!!! Автор или някой свързан по някакъв начин с приложението чете ли тази тема? (Питам, за да знам дали да споделя по-подробна обратна връзка).
Публикувано Март 5, 201214 гд Приложението е много добро и го ползвам често, за което благодаря на автора му, но има някои детайли, които ми се иска да да мога да изключвам - това са прекалено многото потвърждения при пращането на смс. Така или иначе, приложението отваря Messages app, където трябва да се натисне send, за да се изпрати съобщението. Ако не искам, ще натисна cancel, т.е., потвърждението в самото приложение ми е малко в повече. Отделно от това ме уведомява, че съм изпратил смс, при което трябва да натисна ОК - също излишно, при положение, че се получава и смс за потвърждение на плащането. Ще е удобно ако има опция за изключване на всички тези потвърждения и известявания.
Публикувано Септември 1, 201213 гд Не знам дали GPower е от разработчиците, но ако някой от тях следи темата, имам питане, дали ще направят приложението да пуска смс-и и за зелената зона в София? Също така, има един бъг: Марките и емблемите не съвпадат. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 15, 201213 гд Има ли някой да му работи приложението след ъпдейта. По въпросите съдя, че създателите не четат темата.
Публикувано Октомври 15, 201213 гд Аз си мислех, че ъпдейта беше заради 6.0. Ама така е,като не чета... Сега някой да каже дали работи без ъпдейт.
Публикувано Октомври 20, 201213 гд Само дето Пловдив е с смс-и от месец, два, но никакъв го няма вътре.
Публикувано Октомври 31, 201213 гд Синя и зелена са объркани. Изпраща SMS на 1302 за зелена и 1303 за синя, което е грешно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 31, 201213 гд Така е и при мен, вчера малко след като изпратих смс в синя зона видях как тръгват да ми слагат скоба и като отидох да се разправям се оказа, че колата е регистрирана на зелена зона. От тук нататък всеки път ще се чудя дали програмката е изпратила верен смс, за това старомодния начин може да е по-бавен, но сигурен!
Публикувано Октомври 31, 201213 гд Сега видях, че са разменени номерата. Интересното е, че миналата седмица на Стройкото пуснах 2 смс-а и почти съм убеден, че бяха верни номерата. Още повече, че на 10 метра си щъкаха скобаджийте. Пуснаха ъпдейт с корекция на проблема. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 31, 201213 гд от blackadder
Публикувано Април 18, 201511 гд Някой с проблеми с таз програмка, че вчера за малко да ме закопчаят... ?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате