Публикувано Януари 23, 201610 гд Автор Без custom domain не ти ли работи? Аз не съм му слагал нищо и ми отваря филмите без проблеми. Моята версия на 1Channel е 2.5.67.
Публикувано Януари 23, 201610 гд На един приятел на някакъв ТВбокс. Не работи без тях, но и с тях неще де. От горното хранилище ли ти е 1Channel?
Публикувано Януари 23, 201610 гд Автор Пробвай с: http://primewire.org Иначе това, което опитваш е мъртво. Опитах с домейна, който използваш и още 10 подобни, но все греда. С този няма проблем, поне за сега edit: ето още един, но много зависи къде се използва, защото за този писаха, че не става от UK. http://www.letmewatchthis.so
Публикувано Януари 24, 201610 гд Мерси, сега ще му ги дам. С втория стана идеално. Голямо мерси, отново
Публикувано Януари 24, 201610 гд При мен спря да работи изобщо (Англия). Всичките изброени къстъми не работят.
Публикувано Януари 24, 201610 гд Johnny от къде го инсталира 1Channel? При мен през fusion от add on installer ми дава грешка и не се инсталира. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Януари 24, 201610 гд Автор Пробвай от на fusion папката: xbmc-repos/english/repository.tknorris.release-1.0.2.zip Аз съм го инсталирал преди много време, но мисля, че от там няма да имаш ядове. След малко ще го изтрия, след което ще пробвам и ще ти пиша дали е ОК. edit: Инсталира се без проблеми и работи: Ето ти и репото за всеки случай repository.tknorris.release-1.0.2.zip Сега го пробвах и на телефона, след чиста инсталация на kodi и всичко работи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 27, 201610 гд Някой да е имал проблем с Axel Downloader и свалянето на субтитри и как е разрешил проблема? Става въпрос за китайче Андроид ТВ но предполагам че принципа на работа е същия.
Публикувано Юни 1, 20169 гд Благодаря за отговорите попаднах на още един работещ addon - Exodus вижда ми се по-тежък но работи. пробвах го на Atv - 2 jail-нато Имам и още един въпрос - Имам atv4 с качено Коди през xcode , но там не ми работят видео аддоните тръгват и в един момент не могат да буферират и спира. Дали проблема е във версията на Коди която съм качил или е така на atv4 ??? Поздрави на всички !!!
Публикувано Януари 3, 20179 гд при мен излиза някаква грешка с SSL_CONECTION при опит да пусна филм, атв4 последна версия на exodus вървят перфектно
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.