Публикувано Февруари 1, 201214 гд имам следния проблем. днес опитвам да пусна фейсбук, скайп, пасианс, и още няколко подобни приложения. Което и от тях да избера - отваря се за секунди и се затваря. някой имал ли е подобен проблем
Публикувано Февруари 1, 201214 гд Проблема след инсталирване на някое приложение от Cydia ли се появи?
Публикувано Февруари 1, 201214 гд Автор не ползвам сидия. имам я инсталирана, но не я ползвам. инсталирам от арр само когато ми трябва нещо. цял ден бях в колата. излизал съм от време на време на студено да. нямах обхват примерно около час като минавах по високите места... след това като се прибрах видях че така прави. не съм инсталирал нищо от няколко дни. до като пътувах проверявах и си работеше
Публикувано Февруари 1, 201214 гд Направи един рестарт, както каза alex.7777. Ако не се оправи, изтрий ги и ги сложи на ново.
Публикувано Февруари 1, 201214 гд Автор рестартирах 2 пъти. все пак са към 10 приложения. поне исках да знам дали се е случвало с друг същото нещо
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Е, пробва ли да ги спреш от мултитаск-а и да пуснеш пак? И при мен е ставало така без джейл!
Публикувано Февруари 4, 201214 гд Приложенията ти са инсталирани с различен акаунт в iTunes от този с който си се логнал в момента?
Публикувано Февруари 5, 201214 гд При мен се е получавало така - за да го оправя свързвам телефона с usb и просто sync-вам с itunes
Публикувано Септември 13, 20178 гд gergan, успя ли да оправиш приложенията и ако да как, защото имам абсолютно същия проблем с приложение което супер често ползвам и ми е важно, моля за помощ
Публикувано Септември 13, 20178 гд В такъв случай дай повече информация,че през Tapatalk не мога да видя:(IOS,у-во... И с кои приложения имаш проблем?
Публикувано Септември 13, 20178 гд ами, с айфон 4 съм, ios 7.1.2 , и от около една година съм с този ios, този проблем ми се беше появил на една две игри, но и без това не ги ползвах и ги изтрих, обаче сега viber ми прави това, отварям го и след 4-5 секунди се затваря, пък доста често ми трябва това приложение, имам го откакто съм с ios 7.1.2 тоест 1 година и до сега не е имало поблеми, пък рестартирах и телефона, дори преинсталирах прилож., обаче е все същото, п.с. ползвам по-стара версия на приложението, която е поддържана от операционната ми система и благодаря за отговора
Публикувано Септември 13, 20178 гд Няма да стане!Трябва ти по-стара версия на viber и да я инсталираш по начин различен от AppStore
Публикувано Септември 13, 20178 гд то всъщност, тъй като преди го имах и сега като го инсталирам пак ми се предлага по-старата версия и от apple store, мисля че ще се оправи
Публикувано Септември 13, 20178 гд От вчера apple са орязали доста неща! Viber е в това число.Опцията е да инсталираш по-друг начин приложението.Джейл...с подписан сертификат,но тогава може би ще имаш проблеми с нотификациите!"Купи си нов телефон"!Това ти казват гадовете
Публикувано Септември 16, 20178 гд Имах същият проблем преди дни с iPhone 4... инсталирах Viber който след 5 6 секунди се затваряше сам! Изтрих го и на следващият ден го сложих наново и от тогава нямам проблеми! Пробвай по този начин.
Публикувано Септември 16, 20178 гд Аз също имах проблем с фейса, ИГ и някои други прикожения, като заподозрях, че ad blocker-a е виновника. Отворих го, направи си някакъв ъпдейт и после беше ок. След време пак почнаха да крашват приложения. Спрях ад блока и всичко се оправи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 23, 20178 гд оправи ми се, изтрих го за малко и след няколко часа го преинсталирах и всичко беше ок, благодаря много на всички
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате