Публикувано Февруари 2, 201214 гд Днес видях,че и българският портал за видео споделяне се е сдобил с мобилна версия.Най-после дочакахме
Публикувано Февруари 2, 201214 гд То хубаво са го направили мобилен, но от кога са го направили да можем да го гледаме и "ние" или аз съм пропуснал урока
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Не знам дали са минали, но секцията "гледай" хич я няма. Наистина много добре се гледа и дано да отстранят проблема в най-скоро време. Айде да ни е честит m.vbox7- са.
Публикувано Февруари 2, 201214 гд само на мен ли ми зарежда само звук и черен екран? Edit: Нещо беше забило - рестарт на телефона и се оправи! Всичо е 6+ Редактирано Февруари 2, 201214 гд от Vancuver
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Какво да не са минали на HTML5 ? Минали са, обаче явно <video> тага ги е затруднил.. като гледам направо дават линк към видеото който се отваря в нов таб. И все пак е нещо.
Публикувано Февруари 20, 201214 гд Мисля, че е по-добре тази тема да се премести в новини, защото не бях я видял и разбрах, чак сега от сайта на vbox7, съвсем случайно
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.