Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Идеята ми беше, че тия програмки не са до измислени. Не може Apple толкова да парадираха преди години за FindMyPhone, а програмката да може да се изтрие с един рестор. Преди години имаше една подобна програмка за Симбиан, която след инсталация не можеше да се изтрие почти по никакъв начин, дори и след преинсталация на ОС. Трябва да направят всеки телефон да е така обвързан с акаунта в iTunes, че каквото и да триеш, преинсталираш или ресторваш , да може да работи само с този акаунт. А ако решиш да продадеш телефона на друг, да можеш да го освободиш само през акаунта си. Така каквото и да става винаги ще имаш връзка с телефона си и ще можеш да го откриеш по всяко време.

• Отговори 66
  • Прегледа 12k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Е нищо де, може да му снимаш краката и после по патъците да го познаеш.

• Зарадвах се на програмата,обаче се сетих,че нямам предна камера

• От както вкарах лиценза и при мен спря да работи. Изпробвал съм с три различни пощи. Не изпраща нищо.

Добавени снимки

Публикувано

Плащаш, получаваш мейл, не плащаш, чакаш мейл. Тук работата е като AirBlue и Celeste. ;)

Публикувано

Добре де,щ'то на 4s работи кракната,а на 4 не иска?

Публикувано

Ако визираш моя 4S, платена ми е. :)

Публикувано

Не не Кольо,има един комшия тук при мен за него става въпрос!

Малко по-нагоре в темата има пояснение,че трябва да имам инсталирани:Съвместимо е с iOS 4 и iOS 5.

Трябва да имате инсталирани Mobile Substrate и PreferenceLoader.

Това второто го нямам,а и незнам как да го инстална :(

Публикувано

Имаш го, просто не го виждаш. За да си по-сигурен влизаш в Cydia/Manage, горе в ляво Settings, преминаваш на Developer и ще го видиш.

Публикувано

Да,видях го!Ок просто трябва да има някакво обяснение, защо не изпраща имейл?

След цяла седмица лутане из настроки,най на края се получи,трябваше да въведа ето това репо:"cydia.xsellize.com"!След което я инсталирах на базата на това репо и се получи!Сърдечно благодаря на ВЕСЕЛИН МИНЧЕВ ,без неговата помощ нямаше да успея!Имейлите пристигат на секундата без закъснение,супер :).Благодаря и на този прекрасен форум,добре е че го има!!!

Редактирано от vankosmax

Публикувано

Само за инфото, линка в първи пост е от репото на xSellize.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Сега изпробвах програмата намерих я кракната в репото на Sinful,нямам никакви забележки.Снимката се изпраща след около 10 секунди,за съжаление координатите не са съвсем точни.При мен ми дава,че телефона се намира в сграда на съседната улица на около 500 метра,не е болка за умиране,но .... :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Никой купил го не се е оплакал, явно трябва и аз... за да ми работи нормално. Въпреки това да попитам, освен проблема с изпращането на email-ли (на мен от xsellize ми праща когато си иска) имам и друг доста дразнещ. Апликацията нещо прецаква notification center-a и при получаване на съобщение полудява (зацикля сигнала). Някой от двата да се проявяват на платената версия?

Публикувано

Последната версия е уникално подобрена. Няма и 30 секунди и мейла пристига. Да, точно за платена говоря. ;)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

А аз рещих да я пробвам как действа вкарах кода норочно няколко пъти и сега пише iphone is disabled connect to itunes някои знае ли как се оправя. от ifunbox i itunes и отвсякаде имам достъп до файловата система от компа

Публикувано

Включи телефона, държейки + бутона, после влез в сидиа и я изтрий. Подсети ме довечера, да се поровя в коя папка пише паролите.

Публикувано

Изтрих я програмата от компютъра но не се получи нищо пробвах да изтрия май имаше една папка keychains или нещо подобно но отново не стана / Оправих се като влезнах в safe mode след това от lock screen пуснах камерата с онва бутонче след което вече взе да ми иска код за отключване въведох го и се получи но след това ми се наложи да го активирам отново със оригинална карта незнам защо ..... със gevey съм = странно но така се получи :smile:)))

Публикувано

Трил си кийчейн-а, какво очакваш? Така си разкарал и паролите за достъп до wi-fi и още бая неща. Онова с плюсчето за което ти писах е именно влизане в сейф моуд при буутване - така изобщо не зарежда мобайл субстрат.

Публикувано
Не цитирай последно мнение! Използвай бутона "Отговор".

всичко си е точно и пароли за wifi и всичко просто това ми беше за урок хихихих

Редактирано от Grievous

• 1 година по-късно...
Публикувано

Снощи я сложих и телефона ми умря. Остана на ябълката и си загубих 2 часа в рестор, джейл и персонализиране.Да ви.... и програмата ;)

Публикувано
ane7aruv.jpg
Публикувано

Може би е сложил кракната, а не платената версия.

Публикувано

Много ясно, че кракнатата няма да работи, не е модната с новия субстрат. Горе ясно съм показал коя версия съм тествал.

С версия 2.6.3-1 имаше проблеми, но след като докладвах, нещата се оправиха с новия ъпдейт. Не ми пращаше мейл със снимка, а вместо това ги запазваше във var/mobile/iCaughtU Pro.

И за какъв чеп ми са там снимките, след като ми гепат телефона? :tooth:

Публикувано

Само дето получавам снимките след около десетина часа :D

Публикувано

Тук става нещо. Сутринта видях, че има ъпдейт и го направих. Сега гледам в Twitter, че преди 7-10 минути е пуснал нов. Супер, ама на мен ми дава инсталирана 2.6.8-1, а ъпдейта е за 2.6.7-2. По обратен ред ли е тръгнал? :D

mugununu.jpgjeqadeqy.jpg

Слагах ръчно една бета, но защо ми даде сутринта ъпдейт, ей това се чудя.

Публикувано

Използвал ли си я тази версия ? Имало проблем са паролите и са върнали друга.

пп. Що не използваш tweetbot 3 яко е :tooth:

Редактирано от iPhoneman

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.