Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Интересни и забавни аксесоари за i-джаджите ни!

Featured Replies

Публикувано

Колеги някой тествал ли е "забавната" топка Sphero 2.0 ? Сина ми много се е запалил по нея и ме побърка вече. Мисля да му я взема за РД. Изгледах тоста клипове в тубата и на него може да му изглежда доста интересна, но на мен ми е леко безсмислена.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 62
  • Прегледа 21.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• От утре в Мтел с богата цветова гама, някои от тях повече от весели: Цената е 39.90 лева. При 750 предоставени точки, получавате 18 лева намаление и цената става около 22.

• Само за теб е Коле

• Аз си взех безжично зарядно, разглобих го и го сложих в колата. Получи се перфектно.    

Публикувано

Здравейте съфорумци,

Отскоро имам сайт за аксесоари, не само за епъл, а и все още не чак толкова много :( Въпроса ми е дали ще е твърде нагло, ако го споделя тук и ви помоля за по един лайк, за да може да посъбере малко популярност ?

Благодаря предварително !

Поздрави !

Публикувано
Оферти от търговци Чети. Ако това не те устройва, пусни си обява в борсата.
Публикувано
. Ако това не те устройва, пусни си обява в борсата.

Но без линкове ;)

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

От известно време ползвам това. Доста удобно за малки деца.

ThermoDock-zoom.jpg

Редактирано от chayanne

Публикувано

Какви парички е? Т.е. има ли смисъл, спрямо инфраред термометрите?

Публикувано

Като пари не е малко — 140лв. Горе долу двойно по-скъпо от други безконтактни термометри. Конектора е за 4S надолу и жената се скъсва да го ползва, но аз го ползвам и на 5S с преходник.

P. S. И като съм почнал…

ihealth-scale.jpg

… и това.

5.jpg

И двете работят с приложението Health на Apple.

Редактирано от chayanne

Публикувано

Офф: Има едни патенца термометри, по 10-на лева са, що си усложнявате толко живота?! :D

Публикувано

Не става въпрос за парите, а за качество. То и дронове има по 300 леФа, ама падат у езерата.

:tooth:

Имам близо 2000 точки в Мтел, които не искам да оставя там. Препоръчайте какво да взема. без значение, дали ще доплащам.

Публикувано

Дай линкче за апарата за кръвно.

Публикувано

Аз ползвам този - http://www.withings.com/eu/blood-pressure-monitor.html , много съм доволен. Имам и кантарчето.

Публикувано

Не е лош, но предпочитам за китката.

Публикувано

Жоре, тези за китката са много неточни. Не говоря за конкретния, а по принцип.

Публикувано

Те и другите що са дигитални са същата работа. Имам един CITIZEN и един Omron. Те са просто ориентировъчни. Да те уплашат и да бягаш при доктора :)

Публикувано

Не става въпрос за парите, а за качество. То и дронове има по 300 леФа, ама падат у езерата.

:tooth

offtopic : Незнам дали знаеш но едни от най добрите дронове са до голяма степен произведение на българи. Тези които ползват и ще ползват за доствки в DHL примерно са 60-70% техни. Познавам момчетата и ако имаш интерес някъв , знаеш де ми е номеру :D

Редактирано от kawabiker

Публикувано

От дигитален център…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Ползвам от ноември това апаратче за мерене на кръвно:

20131219123655-QARM-PACKAGING.jpg?1387485415wireless_man.jpg

Много е добро, мери точно както кръвно, така и пулс. Има си собствено приложение ползващо техен облак, интегрирано е и с Health App. Позволява мерене на други лица в режим guest. Могат да се добавят различни акаунти като "family members" на отделни телефони.

Единственият проблем, който имам, се появи наскоро и е свързан с това, че ми изчезнаха част от измерванията при преминаване от 6 към 6+. Съпортът им е добър, веднага ми се обади човек от Англия по телефона, за да обсъдим проблема и каза че разработчиците им ще се заемат да оправят нещата.

Очаква се скоро компанията да пусне везна и ЕКГ устройство.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Намалени са в Амазон по 30 евро. Става дума за инфра термометъра.

Редактирано от niyon

• 3 години по-късно...
Публикувано

Здравейте и от мен,да питам някой ползва ли четец за микро сд карта за десятката.Пазара е пълен с такива,но се чудя кое да взема и дали ще добре с айфон 10 !

Публикувано

Препоръчвам ти да вземеш епълския, понеже на ментетата им режат поддръжката във всяка нова ОС. Води се, че е за СД, но се продават адаптери за микро СД (даже в комплекта на много микро СД карти има такъв адаптер). Така ползвам картата от дрона.

Публикувано

Даже на старата оригинална епълска 30 пинова и спряха подръжката в IOS 11. До преди си я ползвах с преходник но сега...

Публикувано

Да,но не мога да записвам директно на картата или....

Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Чудя се даи да си взема безжично зарадно обаче ако скапват батерията или нейното здраве ще се откажа? Някой с наблюдения?

Публикувано

Имам безжично и стои в шкафа от много време. С кабела имаш свободата, колкото и странно да звучи, защото можеш да си правиш всичко с телефона докато се зарежда.

Публикувано

Дааа и аз мисля че безжичното е излишно.Зарежда се към 4 часа което си е цяла вечност....

И мойто си стои в шкафа!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.