Публикувано Април 16, 201213 гд AirBlue File Sharing - ми го прави и на мен веднъж -хванах му цаката . Спирам го от Settings след прехвърлянето - и не ми дава ядове после Другия вариант е както казва Шамана, аз имах проблем с една wifi карта на едно HP постоянно го правеше поне 1 -2 пъти на ден ,показваше сигнал ма Нет нямаше ,докато не се ресетнеше лаптопа,смених карта и сега е ОК
Публикувано Април 16, 201213 гд Би ли казал как го спираш от Settings, защото там Bluetooth си е изключен? Да не би да има друг начин и ние да не знаем?
Публикувано Април 16, 201213 гд Проблема идва от AirBlue File Sharing,същото се получава и при мен след инсталиране на кракната версия.
Публикувано Април 17, 201213 гд И кво правим в крайна сметка ? Или махаме кракнатата версия на Блушеринга или всеки път рестарт след като прехвърляме нещо. Ясно, изясни се и тази ми болежка.
Публикувано Април 17, 201213 гд Да има Settings-AirBlue - Segure Simple Pairing - Enable =ON /OFF При мен,жена ми и един приятел работи -може да съм късметлия? п.п Когато пускате AirBlue -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спирайте WI-Fi, после го пускате за да нямате проблеми . Извинявам се че забравих да го спомена Редактирано Април 17, 201213 гд от mishocs
Публикувано Април 17, 201213 гд Искаш да кажеш, че тази опция в settings при изпращане трябва да се включва, след което трябва да се изключи. Питам защото, и аз имах проблем следствие, което ми се наложи рестарт.
Публикувано Април 17, 201213 гд Това е от програмата приказвах със създателя и който ми каза че проблема ще е фикснат в следващата версия. Редактирано Април 17, 201213 гд от simba4
Публикувано Април 17, 201213 гд http://www.jailbreakqa.com/questions/98140/cydia-tweak Ето тук е описан проблема ,за сега ще гасим wifi , и ще го пускаме до като пращаме, и ще чакаме фикс,поне няма да ресетваме ))
Публикувано Април 20, 201213 гд Здравейте на всички, във сряда инсталирах AirBlue и всички допълнителни програми към нея и програмата работи супер, докато на следващия ден се усетих, че никой не ми звъни: тръгнах да набирам но постоянно си набира, като дам End call си остава такак както е, отворя ли пак Phone още набира? Обхвата ми е пълен, но немога да получавам смс-и, повиквания и аз обратно ! Някой да знае нещо по въпроса ?
Публикувано Април 20, 201213 гд Изобщо я махай тая програма. И аз имах мерак, сложих я, но до там. Даже мисля че когато я имах имах и проблем с батерията.
Публикувано Април 20, 201213 гд Като я махна пак си остава проблема ? Как да махна и другите програми, които се инсталираха с нея, като не ми се появяват в сидия или ако се появят те са системни и главни програми и трият всичко ? Редактирано Април 20, 201213 гд от jordan00
Публикувано Април 20, 201213 гд Нещата се омазаха с тази версия от biteyourapple. Подлъгах се по коментарите ви, че е по-добра от тази в insanelyi, но не. Лошото е, че обнових шапката с версията от първото репо, но това ще трае до тази вечер, когато отново ще сложа тази от insanelyi. Качил съм двете на два различни телефона. С тази от biteyourapple има проблеми с WiFi-то описан по-горе. С другата всичко работи на шест. Засега не теглете архива в шапката! П.С. Линка е оправен.
Публикувано Април 20, 201213 гд Аз нямам проблем от biteyourapple , може заради друго приложение което имате да крашва
Публикувано Април 20, 201213 гд Като я махна пак си остава проблема ? Как да махна и другите програми, които се инсталираха с нея, като не ми се появяват в сидия или ако се появят те са системни и главни програми и трият всичко ? Преинсталирай си субстрата.
Публикувано Април 21, 201213 гд Нещо не се получава,няма никаква индикация след като натисна send with bluetooth.Нищо не излиза след това.
Публикувано Май 16, 201213 гд Не цитирай преходно мнение! И при мен е така!! Редактирано Май 16, 201213 гд от Grievous
Публикувано Юни 7, 201213 гд Ако на някой не му работи коректно Аirblue sharing може да пробва следното: 1. Свалете си от шапката архива на Аirblue sharing, след което го разархивирайте в указана от вас директория на компютъра 2. След, което с ifunbox инсталирайте всеки един от deb файловете, като Airblue sharing инсталирате последен. 3. След всеки инсталиран файл правите respring/reboot 4. Отивате в сидя и инсталирате Airblue sharing plug-in от http://ihacksrepo.com/ 5. Хубаво е след инсталацията на Аirblue sharing plug-in отново да направите respring, или reboot. От сидия е възможно да ви даде update на Air blue stack, Activator, Mobile Substrate направете ги. Ако сте ги направили добре. Ако имате сдвоени от преди устройства ги премахнете, и ги сдвоете наново. Пробвах Airblue sharing със следните устройства: Nokia C7, HTC Desire, защото за момента само такива имах под ръка. Утре ще пробвам със Sony Ericsson Xperia. За съжаление интернета трябва да е спрян, когато ползвате Аirblue sharing. Възможно е понякога поради честата му употреба да забие, ако се случи това направете reboot. В момента го пробвам отново с HTC desire. Проблем на моменти се явява изпращане на файлове от HTC към Iphone. С два еднакви htc го пробвам при единия става от първия път, а при другия дава грешка. Не мога да си обесня причината.
Публикувано Юни 8, 201213 гд zdravko Може да уточниш в мнението си ,че става въпрос само за хакнатата версия , с платената няма никакви проблеми.
Публикувано Юни 8, 201213 гд Естественно, че става дума за хакната версия на Airblue sharing. На платената версия не се инсталират plug-in за да работи.
Публикувано Юли 9, 201213 гд Airblue sharing 0.9.95 Show transfers in Notification Center Add a “Enable Receiving” in the browser Bug fixes
Публикувано Юли 19, 201213 гд Някой пробвал ли е м/у iOS става ли трансфер , защото пробвам сега м/у 3 различни 4s и не става всички са с платени версии!?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.