Публикувано Февруари 13, 201214 гд Здравейте, имам следния проблем: В момента на телефона имам качени доста игри и приложения, които съм качвал преди около месец. На скоро ми се развали компютъра и се наложи да се направи нова инсталация на Windows-a, следователно нов iTunes Library. И сега съм си изтеглил малко приложения, които искам да кача на телефона, но като дам отметката на "Sync Apps" ми излиза предупреждение, че всички приложения, които в момента са ми в телефона ще бъдат заместени с тези от iTunes Library, тоест кракнатите приложения ще ми изчезнат. Искам да ви попитам дали има начин да си инсталирам новите приложения, които изтеглих днес, без да засегна тези, които съм ги качвал преди преинсталацията? Благодаря Ви предварително!
Публикувано Февруари 13, 201214 гд Оторизирай си компютъра и направи това, което ти показвам на screenshot-a.
Публикувано Февруари 14, 201214 гд Автор Направил съм го, но на компютъра се качват само тези от App Store, кракнатите не се качват. Намерих начин и си ги инсталирах - iFunbox.
Публикувано Февруари 14, 201214 гд Автор Само песни и видео ще си качвам от iTunes, приложенията от iFunbox
Публикувано Февруари 14, 201214 гд Направил съм го, но на компютъра се качват само тези от App Store, кракнатите не се качват. Намерих начин и си ги инсталирах - iFunbox. А бутончето в сетингс инсталоус за iTunes Sync на ON ли е? Редактирано Февруари 14, 201214 гд от cezare
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Като нямаш installous , как си инсталирал кракнато приложение от самия телефон?
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Може да се е гърчил с iFile. p.p. Той не е казал, че ги слага през телефона бре
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Намерих начин и си ги инсталирах - iFunbox. Тия са сандбокс-нати и айтюнс изобщо не ги вижда. Няма вариант да ги прехвърлиш.
Публикувано Февруари 15, 201214 гд Хмм, ако е така както казва, с Transfer Purchase, трябва да се качат... С iFile не може да се инсталира ipa файл, доколкото знам..... п.п. Alxx, му даде отговора...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате