Публикувано Февруари 14, 201214 гд Здравейте! Честит празник на всички! И наздраве! Проблема е следния: Преди около седмица, сина ми си игра с телефона да слага нещо като SIRI и тн. Не можа да го направи и се отказа, като е премахнал всичко инсталирано. Инсталирал е Evi и Vlingo. Преди два дни отделните абонати, на които имах сложена различна мелодия от основната започнаха да звънят с основната. Пробвах с ново поставяне на мелодия, дори и от системните, но нищо не се получи. Разкарах Evi и Vlingo, и пак нищо не става. Всички звънят с основната, без значение дали е от системните или е качен рингтон от мен. Някой да има подобен проблем? Телефона е от подписа.
Публикувано Март 2, 201214 гд Автор Здравейте! Никой ли е нямал подобен проблем да каже. Не ми се прави рестор.
Публикувано Март 3, 201214 гд Я, махни мобайл субстрат(барабар със всичките простотии с него) , ресни и пробвай пак.
Публикувано Март 4, 201214 гд Автор БЛАГОДАРЯ! Не махнах субстрата, а само остатъци от AnyRing, които не знаех, че са останали и нещата се оправиха. Респинга е задължителен след такива намеси. Това е за всички, които си почистват телефоните от еазни остатъци. Още веднъж благодаря за помощта!
Публикувано Март 4, 201214 гд Хех, пак заповядай - все пак си се оправил сам, то иска съвсем малко мислене Иначе по повод респринга - зависи къде е модификацията. Ако е в Library или System, или пък в root - трябва рестарт, не респринг
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате