Публикувано Февруари 22, 201115 гд Сложих си 2.5.1, не може да ми намери компютъра и това е. Изчетох и пробвах всичко, моля за малко помощ.
Публикувано Февруари 22, 201115 гд При мен също не искаше докато не зададох ИП-то и порта.Bonjour service ми е включен , но въпреки това го намери само при ръчно добавяне. Редактирано Февруари 22, 201115 гд от mimeto83
Публикувано Февруари 22, 201115 гд "Unable to connect. Could not find a server to connect." Това ми казва когато се опитам да се свържа, рутера е един, сигнала е супер незнам каде греша, моля помогнете!!!
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Започвам да мисля, че просто не ми е писано да го ползвам това. Отделих му почти цял ден направих всичко, защитни стени, ъпдейти, ИП-та и нищо....... Благодаря на всички за помоща!!!
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Освен ръчното въвеждане, добави ли програмата в изключенията на защитната стена на компютъра, както и в тази на самия рутър? Дай по - подробно: - Какво си настройвал и как? - Какъв ти е рутъра и с каква ОС е?
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Пробвах с по-стара версия, изключвах и стената и антивирусната, а в списъка с допуснати програми изобщо не фигурира Air Mouse. Ъпдейтнах си компютъра изцяло, писах си ИП-то и порта. Bonjour ми е включен, рестартирах го и не става пропускам нещо, но незнам какво. А относно рутера не съм много запознат защото не съм много навътре в нещата, мога да кажа марката само. А това изображение от каде е ? Редактирано Февруари 22, 201115 гд от stanislav900
Публикувано Февруари 22, 201115 гд От настройките на програмата, как от къде... ти явно въобще не си задал IP и Port, как искаш да ти тръгне.
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Аз пиша ИП-то и Порт-а, в полетата, който излизат като натисна двете зъбни колеленца, в горния ляв ъгъл.
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Ами незнам каде е този сървър? :sad: Както казах не съм много запознат.
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Ми значи нямаш сървър, как да ти работи.... ето от тук го изтегли: http://mobilemouse.com/
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Съжелявам за недоглеждането, грешката е изцяло моя, ще гледам да не се повтаря. И едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички които помогнаха. Извинете ме, още веднъж!!!
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Ами нужно си е, защото Ви загубих времето. ДА, справих се!! Благодаря! alxx: Нищо не е загубено, щом има резултат Редактирано Февруари 23, 201115 гд от alxx
Публикувано Февруари 23, 201115 гд Днес приложението е безплатно в AppStore. Съвсем случайно го видях и реших да се възползвам Не забравяйте и да си инсталирате малката сървър програмка на компютъра ви от сайта на разработчиците: http://www.mobilemouse.com
Публикувано Май 30, 201114 гд Сървъра при пускане ми казва AirMouse.exe спря да работи...в сайта нямаше опция да се избира м/у x86 и x64, не знам...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.