Публикувано Февруари 20, 201214 гд Appstorelous Ви дава възможност да теглите кракнати приложения директно от AppStore. Бутона Download се интегрира много добре, като Ви пренасочва автоматично от AppStore към Installous и Ви дава възможност да изтеглите приложението, стига да е налично. Също така може да добавите приложението в режим на изчакване, за да го изтеглите по-късно! Какво ново в тази версия: - Пълна поддръжка с iPad - Добавяне на способността да се скрие бутона, ако приложението е безплатно - Добавена е възможността да проверява за Installous актуализации директно в AppStore - Фиксирани грешки - Фиксирано интро съобщение, което винаги се появява - Фиксиран бъг в панела за настройки на Installous AppStorelous 2.7-50 xSellize
Публикувано Февруари 20, 201214 гд При мен не работи... ЕДИТ: Да не би да не работи с БГ Appstore? Редактирано Февруари 20, 201214 гд от davidabg
Публикувано Февруари 20, 201214 гд Не знам, но не ми се появява друг бутон, а пък в началото като отворих Appstore ми изписа, че AppStorelous е активна? Редактирано Февруари 20, 201214 гд от davidabg
Публикувано Февруари 20, 201214 гд При мен всичко е наред в БГ стора Един вид Open with ... Instalous
Публикувано Февруари 20, 201214 гд Приложението е до някъде удобно, но и напълно излишно имайки предвид обвързаноста му единствено и само с apptrackr. Ако приложението го няма там, няма и сваляне
Публикувано Февруари 20, 201214 гд Само аз ли имам проблем с това приложение? След ъпдейт на новата версия Appstore умря.Показва ми програмите, но след натискане на избрана от мен, пише Loading... и до там?? ЕДИТ: Премахнах приложението и проблема се оправи. Редактирано Февруари 20, 201214 гд от davidabg
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.