Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

M-Tel Experience Store отваря врати

Featured Replies

Публикувано

Магазин на М-Тел предлага на клиентите изцяло ново преживяване

21.2.2012

1.jpg

M-Tel Experience Store отваря врати от утре и носи заряда на технологична зона, изпълнена със забавления и предизвикателства за сетивата

Първият по рода си M-Tel Experience Storeотваря врати утре – 22 февруари.

В сърцето на София, позициониран на ъгъла на улиците Съборна и Александър Батенберг, иновативният магазин на М-Тел ще предложи на жителите и гостите на града несравнимо изживяване за всички сетива и усещане за лайфстайл на бъдещето.

M-Tel Experience Store е специален подарък за всички изкушени от новите технологии, за любопитните и за знаещите, за тези, чийто стил на живот е неизменно свързан със съвременните джаджи и с последните постижения. Той е за хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции.

Философията на новия и уникален за България магазин поставя на първо място, преди всичко, преживяването на посетителите. Със своята концепция той ще предлага несравнимо усещане, предизвиква всички сетива и надскача определението за място за пазаруване. Висококвалифицираните консултанти в M-Tel Experience Store са преминали специално обучение, за да предложат обслужване на световно ниво и да предоставят на посетителите качествена информация за последните модели устройства и техните възможности.

M-Tel Experience Store е пространството, в което хай-тек продуктите, модата и изисканият стил се срещат и разгръщат възможностите си пред очите на посетителите. Това е мястото за нов начин на общуване с технологиите.

Отваряйки вратите на магазина, клиентите попадат в един различен свят. Пространството е разделено на тематични зони, всяка със свой облик, като технологиите и елегантният дизайн създават усещане за лукс в света на иновациите.

Още с влизането в M-Tel Experience Store, клиентите ще посреща най-новият и иновативен продукт за момента – представен екслузивно за страната и единствено в зоната на „Продукт на фокус“.

Следва „Тест зоната”, където посетителите на спокойствие могат да докоснат, разгледат и изпробват всеки един от най-иновативните продукти, предлагани от М-Тел - таблети, компютри или смартфони. Така на момента ще почувстват техните качества и възможности, докато намерят устройството, което усетят като свое.

Доброто настроение е основна мисия в M-Tel Experience Storeи затова е създадена „Зоната за забавление”. В нея всеки е свободен да се забавлява както пожелае - с електронна книга в ръка, игрова конзола или просто да се изяви като художник на уникална дигитална маса.

Само на няколко крачки е „M-bar“ – интерактивният бар на магазина, където традиционните коктейли са заменени от телекомуникационни консултации за любознателните клиенти. На „M-bar“ всеки въпрос ще намери своя отговор.

Предвидена е и „Продуктова зона”, приютила всички продукти, които M-Tel Experience Store предлага.

Ако търсят услуга за дома, посетителите ще бъдат насочени към „Зоната за дома”. В уютна домашна обстановка, всеки ще може свободно да потърси любимия си филм във видеотеката на цифровата телевизия на телекома, да тества високоскоростния интернет, да се запознае с услугата домашен телефон или да се наслади на специална демонстрация, организирана за него.

Клиентите имат също възможност да бъдат иновативни и ако искат да заплатят своята сметка, а именно да го направят през специалните киоски за безкасово плащане, разположени в т.нар. „Зона за заплащане”.

Магазинът е и първият по рода си в България със свой собствен аромат с името Experience by M-Tel. Ароматътолицетворява философията и стила на М-Тел, разгръща уханието си на три нива и е разработен от водещи специалисти в тази област от Швейцария.

Първите ексклузивни продукти в M-Tel Experience Storeще бъдат елегантният телефон LG Prada, най-новата игрова конзола PlayStation Vita и хитовият таблет Samsung Galaxy Tab 7.7.

Телефонът LG PRADA 3.0 впечатлява с дизайн, характерен за PRADA - изчистен и елегантен. Луксозното бижу разполага със сензорен екран с гланцирана повърхност и гръб със запазената марка на PRADA - шарка Saffiano. Запалените геймъри ще бъдат привлечени от възможностите на конзолата PlayStation Vita, a блясък в звездното трио ще прибави таблета Samsung Galaxy Tab 7.7, който разполага с технологията за още по-ярки цветове - Super AMOLED Plus.

Източник: mtel.bg

Малко снимки от facebook:

429051_369942476364417_159569844068349_1278776_205237343_n.jpg

420454_369942509697747_159569844068349_1278777_544500292_n.jpg

407056_369942536364411_159569844068349_1278778_190889414_n.jpg

429197_369942549697743_159569844068349_1278779_572694507_n.jpg

423399_369944756364189_159569844068349_1278782_694433167_n.jpg

Публикувано
...изцяло ново преживяване ...

Хехе, какво предлагат? Тубичка вазелин към договора?

Публикувано

За това със разпитването вдигам две ръце.И да споделиш.Ако мина към София и аз ще ги посетя.Обожавам "квалифицираната" помощ в store-овете на нашите мобилни оператори.

Публикувано

До тук само негативни и иронични реакции прочетох.

Не е нормално хора!

Видели ли сте го, че толкова компетентно се изказвате???

Нашата нация е с промита психика! - болна нация. Докато това продължава, няма надежда за никой ;)

Негативизмът е водещ. Не е нормално!

Сори, но така смятам.

Публикувано

@Lubeca, нали знаеш, че всеки обича да критикува. ;) Като направиш нещо добро трудно получаваш "Браво!", ама ако направиш гаф те разнасят с месеци после (не визирам конкретно М-тел, а по принцип).

Публикувано

Точно това имам предвид. Просто, не може към всичко да подхождаш с недоверие и негативизъм. Как да ти се случи нещо добро, когато ти го гониш постоянно.

Да си хейтър, на всичко и на всички.... това само в милата ни татковина съм го виждал, никъде другаде с такава сила.

Защо някой не реагира с далеч по-нормалното "хей, интересно изглежда, хайде да го видим" или тн...

Да добавя. Нито работя за Мтел, нито съм болен фен. Просто изказвам това, което ме възмути. Някой ако се е обидил от написаното от мен, нека да помисли дали пък не съм поне малко прав в случая ;)

Публикувано

Ти си прав,но просто обстоятелствата са такива.Когато ми е трябвала каквато и да е информация в България(нещо за което не се плаща) винаги съм удрял на камък.Скоро ходих в Jeff,защото се интересувах от бисквитката.Ясно е че разлика между 3g и 4g там си нямат и на идея,че има.Когато попитах как може да се тества ми отговарят-никак.Питам ги дали поне нета в магазина е такъв-отговора е не.Е добре де м***а му как да подпишеш договор за 1-2 години.Поради подобни случки е моята ирония и черногледство.И накрая имам приятел,който беше в тази сфера.Водят го на нещо като семинар.Питам го-как беше,нещо нови джаджи ли.Той ми отговаря-Какви нови джаджи пак 2 часа ни обясняват как да привличаме клиенти(тва мислех да не го пиша,ама айде таргет група-възрастни хора,че младите зор се лъжат вече)Докато това е политиката-от мен само такива коментари.Сори ако някой не го кефят.

Публикувано

И се оформя един затворен кръг, от който излизане няма.

И обстоятелствата за да се променят и да не са такива, как да стане?

Публикувано

LUBECA® със сигурност си прав за негативизма, но на M-TEL съм им ял попарата (един от първите им клиенти съм )

накрая на такава маймуна ме направиха, че като ги чуя си търся пищова :mad:

Публикувано

Само аз ли намира общи неща с Apple Store?

Публикувано

О, и аз ги съзрях, но се поотплеснах на друга тема, та да си дойдем на думата ;)

Масата да не би да е Майкрософт Сърфейс случайно?

Публикувано

Дано да се появят повече интересни места в София като това, че напоследък само скука из магазините за техника.

Публикувано

Е в София ще са, къде другаде ;)

Публикувано

Някой прошета ли се до въпросния магазин, да сподели впечатления, че ми е любопитно?

Публикувано

Когато се прибера в София и аз ще се разходя да видя какво им е родило главата този път.

Мтел са ми любимци,откакто ме накараха да спра 10 5-годишни карти към тях,заради една фактура,която ме накараха да платя 2 пъти.

Публикувано
  • Автор

Ето и едно клипче, което са качили от М-тел във vbox-a.

Публикувано

M-Tel Experience Store или как да гепим Experience от магазините на Епъл...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.