Публикувано Февруари 21, 201214 гд Това е порт на оригиналния CS 1.6 Online. Играта върви прекрасно и на трите платформи. Официалния сайт където има и линкове за download e http://cs-portable.net/, постоянно има стотици играещи и за сега отзивите са много положителни
Публикувано Февруари 21, 201214 гд Добре де, а ти тествал ли си го, че го пускаш тук? Mного съмнителен ми се вижда този .ipa файл, 39 мб, па и от руснаци.. Нещо не е чиста тая работа.
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Въпроса опира до настройки. За телефон супер добре се контролира. Ето как най-лесно да налазите, че малко дребничък шрифта: Тапвате на полето да си изберете ник: След като си направите настройките, натискате Auto Join: Избирате мутра или кука да играете и сте вътре: Става и за iPad. И да не ви прави впечатление, че пише за Android.
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Да управлението е доста кофти .. ако можеше да се върти човечето само с аксилометъра, а да се пуца с пръст щеше да е доста по човешки. Иначе като усещане е доста яко не му идва малък екрана и всичко се вижда. Редактирано Февруари 22, 201214 гд от Nick Snow
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Някой няма ли да направи сървърче тази вечер и да видим кой кого? Могат да се изберат брой играчи, карта и т.н. Става от бутона "Host".
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Аз също го инсталирах. Наистина много добре са го направили(като истинският CS), но малко ми е зор управлението.
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Хехее пускайте форумен сървър и да се трепем. Модератори срещу юзъри
Публикувано Февруари 22, 201214 гд Ха ха и който бие зелен става лилав (V.I.P.) , който победи Aveliky, отстъпка в сервиза... Редактирано Февруари 22, 201214 гд от Jorky_pld
Публикувано Февруари 23, 201214 гд Слагам я в iTunes-а но просто не се синхронизирва нямам идея защо..
Публикувано Февруари 23, 201214 гд Закачи телефона към компютъра, след това отвори iFunBox(или друга подобна), след това навигирай до var/mobile/Documents/Installous/Downloads и постави .ipa файла, който предварително си изтеглил на компютъра. После отвори Installous и от Downloads инсталирай играта.
Публикувано Февруари 23, 201214 гд Управлението куца донякъде, но очаквах да е по-зле. Няма клякане, не можеш да си купуваш други оръжия, заложници не видях. Т.е. поорязан порт. Но като цяло е интересно На айпад го пробвах и се държи добре, но на телефона мисля, че ще е голяма мъка с това управление.
Публикувано Март 8, 201214 гд А някой има ли представа как се купуват оръжия защото ми дава само едно,а пък има иконка за менкане?!? Редактирано Март 8, 201214 гд от ilia94
Публикувано Март 16, 201214 гд Отиваш на този сайт: http://cs-portable.net/ и си сваляш актуална версия.
Публикувано Март 16, 201214 гд Свалих я и я инсталирах обаче по никакъв начин не мога да почна да играя. Какво ли не опитах единственият успех е да гледам друг как играе и аз само го наблюдавам
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.