Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да редактирате вашето Apple ID

Featured Replies

Публикувано

А и и аз така си мисля, но ми изписва, че има някви специални символи, пък пише, че май е валиден сичко си му е наред, даже и Alxx му дадох данните, ама и на него му изписва същото

Все още няма развитие по моя проблем със смяната на айди-то, от support-a не могат да ми решат проблема вече 2 дни , сагата продължава, но нервите ми просто се опънаха до край, тия американци са най тъпите същества на тая планета, днес искараха и google виновни за това, че аз имам проблем свързан с Apple ID-то ми, което получавам от Apple. Няма го Стиви да ги стегне тия тънкопишковци и момиченца/женички с гърди наподобяващи на асансьорни копченца. Ако стане така, че някой слънчев или дъждовен ден, преди края на света реша своя проблем ще споделя с ВАС неговото решение, ако това се случи НЯКОГА разбира се.

Публикувано

Казвах ти - поща в яху.

Публикувано

Пробвам със всякакви пощи за 2 дни си направих 5 нови имел-а. нито на яху, нито на хотмейл, нито на абв, нито на джимейл-----> На всички нови и стари имейли ми показва една и съща грешка -----> специални символи, чета и из сайта на apple и разни американси английски и американски форуми да видя дали някой някога е получавал такъв проблем, ееееее ами няма такива хора. От всички хора на тая планета, използващи Apple ID само аз имам честта да ми се случи. И как аджеба да не се наричам СПЕЦИАЛЕН. :smiley-face::wink2:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Готово, моят проблем е решен със смяната на apple ID-то. Проблема беше в системата, поради накаква причина точката е създавала проблема, явно е било добавена като специален символ, който неможе да се ползва. Ако имате същия проблем стабилно притеснявайте support-а и да знаете много са любезни и възпитани, симпатяги големи.

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

А каква е причината да ми изписва, че сесията ми е изтекла, когато се опитвам да вляза в епъл акаунта?

Публикувано

Над 5 минути или рефреш на страницата(някои браусъри го правят автоматично). Идеята е сигурност.

Публикувано

добре де, ама аз се опитах и от друг комп и пак така още при първия опит?

• 5 години по-късно...
Публикувано

Здравейте,търсейки решение на проблема си,тази тема ми се стори подходяща, за въпроса ми.

В семейството ми слушаме AppleMusic със семейния абонамент,плащан през моя акаунт.Всеки един има въведена собствена карта за плащане, но при активиран от мен Family sharing, плащанията им в AppleStore , минават през моята карта.Самата смяна на платежното средство е елементарна, но става само при изключен Family sharing.Дайте някакво решение, че децата ми гонят тридесетака и е редно сами да си плащат покупките ?

Публикувано

bef0fd57de066aef7021eb38808a80bc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Моите деца са пълнолетни и нямам такава опция в настройките, но търсейки я, видях как да оправя нещата.Във Family Sharing, изключих Purchase Sharing. Благодаря за насоката!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.